Sloba menja profesiju: Nećete verovati šta će da bude!

Autor:

Zabava

07.11.2018

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po uzoru na svoju bivšu suprugu, Kristinu Kiju Kockar, i Sloba Radanović je odlučio da proširi delatnost pa je nakon pevačke karijere odlučio da bi možda mogao da bude još nesto.

Foto: youtube.com/Emisija Premijera
Ubeđen da bi bio odličan scenarista, glumac... Sloba Radanović

Naime, Sloba je snimio novu pesmu pod nazivom "Kocka", a za ovu numeru je snimio i spot za koji je sam smislio scenarijo. Radanović je izjavio da ima talenta za dobre scenarije, a to je defnitivno i pokazao učešćem u "Zadruzi". Međutim, on ne bi samo da bude scenarista već možda i glumac:

- Toliko me je oduševio tom celom idejom, sve je mnogo drugačije od onoga što me je predstavljalo do sada. Ovaj ceo scenario sam ja osmislio i voleo bih možda da radim u video-produkciji, da radim kao scenarista, pa i da glumim, što da ne - izjavio je pevač.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Sloba je posetio u bolnici...Kija Kockar

On je otkrio i da je posetio svoju bivšu suprugu Kiju Kockar u bolnici gde je bila zbog operacije na dojci:

- Bio sam da je posetim odmah posle operacije. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro, nasmejana je, pozitivna je. Bila je i dalje ošamućena zbog anestezije, neplanski sam došao, ali su me pustili ipak unutra - izjavio je Sloba u "Premijeri".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Časlav

07.11.2018 20:21

Kija pozitivno deluje na Slobu da se više posveti poslu a manje izležavanju.

Odgovori 17 1
cica

07.11.2018 20:52

@Časlav - Da, zahvaljujuci njoj je stekao i ovoliku popularnost posle Zadruge?! Da se nije desila Zadruga i Luna niko ne bi znao ni za Slobu ni za Kiju! Budite realni, a ne ostrasceni.

Odgovori 4 20