Emina zaljubljena do ušiju u milijardera: Kod njega mi se sve sviđa!

Autor: blic.rs

Zabava

09.11.2018

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović nedavno je uplovila u vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a upoznala je i njegovu familiju, koja ju je lepo prihvatila.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina, sadettinsaran
Emina Jahović

Emina Jahović u junu ove godine se zvanično razvela od Mustafe Sandala, ali su se oni rastali godinu dana ranije. On je krenuo svojim putem i upoznao manekenku Džeren Hindistan, s kojom je u ljubavi, dok je naša pevačica uplovila u vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom. Emina otkriva da joj je lepo sa njim i da se i dalje upoznaju.

- Upoznali smo se i nekoliko puta smo izašli, jako je lepo i fino. Upoznala sam se sa njegovom familijom, bili smo na porodičnom ručku i videćemo šta će biti, polako korak po korak - sa osmehom na licu priča Emina, a na pitanje šta joj se najviše dopada kod novog dečka, kaže:

- Ne znam šta bih ti rekla, sve, sve.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Emina Jahović

Inače, mnoge interesuje ko je Sadetin Saran koji je osvojio Eminino srce. Dva braka, veze sa lepoticama, ćerka i orgromno bogatstvo mogli bi da stoje u biografiji Emininog novog dečka. Do 12. godine živeo je u Americi, a potom se sa porodicom preselio u Tursku. Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentaki. Radio je u Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske i bio kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima, sa kojim je postigao nekoliko rekorda. U okviru te kompanije, koja postoji od 1995. godine, posluje u šest različitih sektora, a angažovani su i u inostranstvu, gde takođe imaju velike investicije.

Napravio je sopstvenu televiziju “S sport”, u koju je uložio oko 75 miliona evra i koja je danas vrlo uticajna posle godinu i po dana od osnivanja. Takođe, Saran je i vlasnik više radio-stanica. U njegovoj biografiji stoji i da je bio izuzutno uspešan menadžer Fenerbahčea. Njegovo bogatstvo se svrstava među petnaest vodećih u svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading