Rada odlučila da stane na put prozivkama na račun stajlinga: Angažovala stručnjaka!

Autor:

Zabava

13.11.2018

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović otkako se pojavila na estradnoj sceni pre 11 godina izazvala je veliku pažnju svojim glasom, izgledom, ali i stilom koji je s vremena na vreme bio na meti modnih stručnjaka.

Foto: Promo foto
Rada Manojlović i Saša Milojković

Popularna pevačica je sada odlučila da stane na put negativnim komentarima, te je angažovala jednog od naših najuspešnijih kreatora, Sašu Milojkovića, koji će biti zadužen za njen vizuelni izgled kada su bitni događaji u pitanju. Mi smo Radu uslikali u ateljeu poznatog modnog stručnjaka dok je birala kobinacije, a vatreno krštenje njih dvoje su imali na koncertu Ane Bekute, kada se popularna pevačica pojavila u vrlo zanimljivoj kreaciji, iz Sašine nove kolekicje "Formula coture".

 

- Odavno pratim Sašin rad, i sticajem okolnosti upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i vrlo brzo odlučili da napravimo saradnju. Sviđa mi se način na koji predstavlja žensku lepotu, i uopšteno ženu, tako da kada budu bili neki, da tako kažem bitni događaji, rado ću se sa Saletom konsultovati oko svega. Verujem da sada neće biti onih kritičara na račun mog izgleda, mada, ne opterećujem se preterano oko toga, uvek će biti onih koji će negativno oceniti nešto u vezi vas- rekla nam je kroz smeh Rada.


Inače, Saša će svoju poslednju kolekciju "Formula couture" predstaviti na Nedelji mode u Crnoj Gori 22. Novembra, a dodatan povod za slavlje ima i zbog toga što je fozač formule 3, Paolo Brajnik, sa kojim sarađuje i zajedno nastupa na svim trkama, proglašen za najboljeg vozača u Evropi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading