Lazić zbog narkotika pati od steriliteta: Darko više neće moći da ima decu!

Autor: Nikolina Marić

Zabava

14.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić prolazi kroz pravi delirijum jer, pored ozbiljnih povreda koje je zadobio u stravičnom udesu 23. oktobra i apstinencijalne krize koja ga drma zbog naglog prestanka uzimanja narkotika, kako stoje stvari, više neće moći da ima decu!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Darku su lekari u krvi, pored kokaina, heriona, mdma i ostalih opijata, pronašli i supstance koje čine sastojke preparata za potenciju. Izvor blizak pevaču otkriva da takav podatak ne treba da čudi jer Darko već nekoliko godina koristi ova stimulativna sredstva, zbog seksualne disfunkcije, sa kojom se bori.

Lazićevi spermogramski nalazi pokazuju da su mu spermatozoidi spori, što je jasan znak neplodnosti

- Dugogodišnje drogiranje i svakodnevno konzumiranje alkohola dovelo je do toga da Darko ima velike probleme sa erekcijom. Zbog toga uzima preparate za potenciju, ali ono što brine jeste da njegovi spermogramski nalazi pokazuju da su mu spermatozoidi spori, što je jasan znak neplodnosti - uverava izvor blizak pevaču i tvrdi da je Lazić svestan ozbiljnosti problema, ali da ne želi sebi da prizna da pored Lorene neće imati još dece.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darkova verenica Marina

- Darko ima tek 27 godina, ali uprkos tome devetogodišnje konzumiranje narkotika je uzelo svoj danak. Pored toga, on živi stresno, pije alkohol i nezdravo se hrani, što je takođe uticalo na njegove loše nalaze potentnosti. Lazić je krio i od Ane da koristi preparate za potenciju, a i od Marine sada. Pored narkotika, on i na ova stimulativna sredstva daje i po nekoliko desetina evra jer ne želi da se osramoti pred devojkama sa kojima ima seksualne odnose - tvrdi izvor i zaključuje da je Darko već pokušavao da ima još dece, ali da mu to nije pošlo za rukom.

Seksolog Marić: Heroinski zavisnici imaju slabu pokretljivost spermatozoida, što je znak steriliteta

- Lazić obožava decu i pored Lorene je silno želeo da ima još dece. Ipak, to mu nije uspevalo ni dok je bio sa Anom, a ni sada sa Marinom - zaključio je izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Seksolog Jovan Marić

Seksolog dr Jovan Marić za Srpski telegraf tvrdi je sterilitet uobičajen kod osoba koje se godinama drogiraju.

- Bez obzira na godine, narkotici utiču na potenciju i sterilitet. Heroinski zavisnici pogotovu imaju slabu pokretljivost spermatozoida, što je znak steriliteta. Darko, za kojeg se tvrdi da devet godina uzima narkotike, je samo jedan u moru zavisnika koji su zbog narkotika imali problem da prošire porodicu. Ako čak i dobiju decu, ona mogu imati ozbiljne defekte - zaključio je dr Marić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mara

14.11.2018 08:07

Citam ove vesti o Darku i svaki dan se pitam ko daje ove informacije. Doktori nebi smeli u javnos da daju podakdtke o stanju pacijenta! Mislim da bi darko kad ozdravi imao pravo na tuzbe i veliku odstetu zbog ovakvih info u javnosti! Dali je moguce da sve ovo smije da se pise, to je privatnos, samo Darko licno moze da daje izjave da bi se pisalo javno. To je u drugim drzavama zabranjeno. Al eto kod nas u Srbiji moze sve. Zloupotreba DEMOKRATIJE!