(FOTO) Selfi Jelene i Dijane Đoković zapalio instagram!

Autor:

Zabava

14.11.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdnju da se snaja i svekrva slažu kao rogovi u vreći pobila je supruga našeg poznatog tenisera Jelena Đoković koja je u više navrata hvalila Novakove roditelje.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenadjokovicndf
U srećnom braku...

Kako pomno prati svaki meč svog supruga kada joj obaveze to dozvole, tokom jednog nije odolela a da ne napravi selfi sa svojom svekrvom Dijanom. 

Fotografija koju je postvaila na društvenoj mreži pokrenula je lavinu pozitivnih komentara a po njihovim osmesima i Jeleninom komentaru se može zaključiti da su one u fantastičnim odnosima.

Foto: instagram.com/jelenadjokovicndf
Jelena i Dijana

-Najveća podrška - napisala je Jelena. Ubrzo su usledili pozitivni komentari na račun obe gospođe Đoković.

'Dve kraljice, Nole je morao uspeti pored ovakve podrške i ljubavi', 'Divne majke i žene', 'Podrška najveća, najemotivnija, najnežnija. Porodična. To je to što ga ćini srećnim, jačim, motivisanim. Ljubav majke i tvoja Jeco. Idemo bre!', 'Svaka čast jednoj što je rodila onakvo dete, a druga što ga podržava', 'Jake ličnosti, prave majke i supruge. Kažu da muškarci uglavnom biraju žene koje podsećaju na majke', samo su neki od mnogobrojnih komentara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading