Lazićevi roditelji očajni: Bez para naš Darko će ostati bogalj!

Autor:

Zabava

15.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji pevača Darka Lazića Milan i Branka ne mogu da sakriju očaj zbog finansijskih problema sa kojima su se zajedno sa sinom susreli nakon stravičnog udesa koji je folker doživeo 23. oktobra.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Miljan Vračević, Milan Lazić i Branka Lazić

Kako Srpski telegraf saznaje, Lazićevi roditelji su se požalili prijateljima i rodbini da strahuju da će Darko ostati bogalj jer će njegov oporavak neminovno biti papreno skup.

Darkove roditelje muči i to što Lazić sigurno neće moći da nastupa nakon što napusti bolničko lečenje"

- Milan i Branka ne spavaju noćima jer ne znaju od kojeg novca će Darko finansirati svoj oporavak. Oni su napravili računicu i shvatili da će mu za banje i medicinske tretmane trebati nekoliko stotina hiljada evra. Požalili su se rodbini da strahuju da će Darko ostati bogalj jer ne znaju od kojeg novca će platiti neophodne medicinske poduhvate koji ga čekaju - otkriva izvor blizak porodici Lazić i konstatuje da Darkove roditelje najviše muči to što on sigurno neće moći da peva nakon što napusti bolničko lečenje.

- Darko je zasad završio muzičku karijeru jer mu je oštećeno plućno krilo, zbog čega ne može normalno da diše. Takođe, posle operacije butne kosti on neće moći dugo da stoji, zbog čega je sigurno završio sa nastupima, koji su mu bili izvor prihoda. Milana i Branku to najviše i muči jer su svesni da ih tek očekuje pakao iz kojeg ne vide izlaz - uverava izvor i dodaje da su Lazići od kada je Darko doživeo udes već potrošili nekoliko hiljada evra.

Darkovi roditelji su do sada na njegovo lečenje potrošili nekoliko hiljada evra jer on nema zdravstveno osiguranje. Njegov premeštaj u apartman u KBC Zemun je takođe vrlo skup, a Milan i Branka su očajni jer nemaju ušteđevinu, kao ni Darko, koji je u velikim dugovima. Crne misli su ih obuzele i mole boga da posledice od udesa Darku ne ostanu za ceo život - tvrdi izvor i zaključuje da Lazićevi roditelji razmatraju više opcija kako bi pomogli sinu da prebrodi situaciju u kojoj se našao.

Milan i Branka su prijateljima ispričali da im svašta pada na pamet da bi došli do novca. Razmišljaju da se zaduže ili prodaju nešto od imovine. Međutim, teško im je da se odluče za takav korak jer nisu zaposleni i osnovni prihod od kojeg su živeli bila ima je Darkova zarada - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mara

15.11.2018 07:16

Supruga Ana zivi jos uvjek u luksuzu kucna pomocnica novi Decko. Ona bi trebala sad da se pokaze jer ona je Darka iskoristika a sad je nista ne zanima! Tako ne zive ni svjetske zvezde. Okrenula je ledja Darki kad mu je najteze, ima Ana stekove para ali nema humanosti! Darko ce ozdraviti ako bogda a nju ce grizt savjest. Nije zaradjivala ona da bi taj luksuz imala! Ali nicija ne sija do zore.!!!