Buduća prija Cece Ražnatović: Veljko je pravi muškarac za moju ćerku!

Autor:

Zabava

15.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kik-bokser i sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Veljko Ražnatović pre dve večeri verio je svoju izabranicu Bogdanu Rodić, a ovim povodom priređeno je veliko slavlje u porodičnom domu buduće mlade u Titelu, na kojem su prisustvovale familije ljubavnog para.

Majka Veljkove verenice Bogdane, Danijela Rodić, ne može da sakrije sreću zbog svoje naslednice, a za Srpski telegraf ističe da je sigurna da je njena ćerka za budućeg supruga odabrala pravog muškarca.

 Danijela: Bila nam je čast da ugostimo Ražnatoviće u našem domu povodom veridbe

- Moja ćerka i Veljko su presrećni. Verujem da je on pravi muškarac za nju. Sigurna sam da je pronašla istinsku sreću pored njega i kao roditelj sam jako zadovoljna - rekla je Danijela i konstatovala da se odlično slaže sa prijom Svetlanom Cecom Ražnatović, koju je sa zadovoljstvom ugostila u svom domu povodom veridbe.

- Bila nam je čast da ugostimo Ražnatoviće u našem domu. Oni su divni i veridba je protekla kako i dolikuje. Ipak, najbitnije je da su naša deca srećna. Bogdana i Veljko se mnogo vole. Oni su odrasli mladi ljudi, te donose sami odluke, a mi smo tu da ih podržimo svi zajedno. Verujem da ćemo biti srećna porodica - zaključila je Danijela Rodić.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić već devet meseci su u vezi, a kik-bokser i bivša košarkašica su od prvog poljupca nerazdvojni. Bogdana već izvesno vreme živi sa Veljkom, a oni gotovo svakog meseca idu na putovanja.

Inače, Rodićeva, nakon košarkaše karijere i završene Više poslovne škole, radi u porodičnoj firmi, koja poseduje farmu pilića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading