Sergej: Nemam ništa protiv Kije, ne žiriram zbog obaveza!

Autor: D. L.

Zabava

15.11.2018

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sergej Ćetković i bivši član žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" otkrio je za Srpski telegraf da nema ništa protiv toga da rijaliti-pobednica Kristina Kockar žirira u šou-programu, te i da ona nije razlog zbog kog ne ocenjuje kandidate u trenutno aktuelnoj sezoni.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sergej Ćetković

Ćetković je stavio tačku na spekulacije da je napustio šou-program zbog toga što je rijaliti-pobednica dobila pravo da bez puno pevačkog iskustva deli savete budućim muzičkim talentima i zvezdama.

Ćetković: Ne želim da komentarišem Kockarevu, postoji razlog zašto sedi u žiriju

- I pored brojnih obaveza uspevam da pratim šta se dešava u "Pinkovim zvezdicama" i znam da su se desile izvesne promene kad je žiri u pitanju. Pisalo se da sam napustio snimanja zbog toga što je Kristina Kockar ušla u šou, ali to nije tačno. Nema potrebe da ja komentarišem njeno učešće jer mislim da produkcija najbolje zna zbog čega Kija sedi na toj stolici. U svakom slučaju, ne želim da je komentarišem. Valjan razlog sigurno postoji, ali ja ne smatram da je potrebno da detaljnije komentarišem to sve - rekao je Sergej.

RepublikaFoto: instagram.com/pinkmediagroup
Kija Kockar

Pevač je otkrio da u zimskom periodu godine radije boravi u Crnoj Gori nego u Beogradu, ali da je primoran da boravi u srpskoj prestonici zbog brojnih poslovnih obaveza.

- Ja volim da provodim zimu u rodnoj Crnoj Gori jer je u mesecima oko Nove godine dole mnogo toplije i prijatnije vreme. Međutim, poslednjih godina sam gotovo stalno u Beogradu u ovom periodu godine, pa mi više i nije važno. Najbitnije je da sam sa porodicom na okupu koliko god mogu, a gde se svi nalazimo, manje je važno - rekao je pevač.

Inače, Sergej će doček Nove 2019. godine provesti radno, a u najluđoj noći će nastupiti u Baru u Crnoj Gori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

15.11.2018 22:07

Sergej je kazao da valjan razlog sigurno postoji što je Kija u žiriju, ali on ne smatra da je potrebno da detaljnije komentariše.

Mika

16.11.2018 14:24

Sergej nema ništa protiv toga da rijaliti-pobednica Kristina Kockar žirira u šou-programu, te i da ona nije razlog zbog kog ne ocenjuje kandidate u trenutno aktuelnoj sezoni.