(FOTO) Široko: Dok Darko leži u bolnici Ana Sević sa novim dečkom uživa u teškom luksuzu!

Autor:

Zabava

16.11.2018

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon teških dana i medijske hajke koju je Ana Sević trpela od udesa njenog, još uvek zakonitog, supruga Darka Lazića, odlučila je da otputuje u inostranstvo i napuni baterije.

Foto: instagram.com/anasevicofficial
Uživa u inostranstvu...

Dok Darko Lazić leži u KBC Zemun i bori se da ponovo stane na noge, Sevićka uživa u idiličnom noćnom životu sa svojim novim izabranikom Danijelom. 

Ona je na svom profilu na Instagramu objavila video prave praznične atmosfere, a i kako uživa u kafi.  Najpre je pre nekoliko dana bila u Frankfurtu, a danas je objavila fotografije iz Milana, pa se može reći da je ona skinula brigu s ramena kada je reč o njenom bivšem.

Foto: instagram.com/anasevicofficial
U prazničnom duhu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Nov 16, 2018 at 5:04am PST

Podsetimo, Darko Lazić teško podnosi to što je doživeo saobraćajnu nesreću koja mu je ozbiljno narušila fizičko, ali i psihičko stanje.

Za desetak dana Lazić će biti prebačen na odeljenje KBC Zemun gde se pacijenti leče u posebnim apartmanima, a prema našim saznanjima, tamo će imati i privatno obezbeđenje.

Lazić trpi ozbiljne posledice zbog teške saobraćajne nesreće. Lekari iz KBC Zemun uspelu su da sanaraju veći deo njegovih povreda koje je zadobio kada se prevrnuo svojim BMW-om, ali pevač još uvek ne oseća noge.

Zbog toga će u narednom periodu, kada bude ustajao iz kreveta, morati da bude u invalidskim kolicima dok ponovo ne bude mogao da stoji. I to saznanje mu je teško palo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading