Bjela adaptira "Potpune strance"

Autor:

Zabava

17.09.2017

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski hit film "Potpuni stranci" Paola Đenovezea biće adaptiran u pozorišnu predstavu koju će pripremiti naš proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Bjelogrlić

- Zadovoljan sam što je moj film videla publika u 50 zemalja u svetu, a u 35 država tražili su prava za rimejk ostvarenja. Drago mi je da u filmskom centru kakav je Beograd možemo da predstavimo modernu italijansku filmsku produkciju. Iz različitih razloga u poslednje vreme je jako teško prezentovati italijanski film u inostranstvu za razliku od šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka - istakao je reditelj Đenoveze, gost ovogodišnjeg Festivala italijanskog filma.

Festival traje do 24. septembra u Jugoslovenskoj kinoteci, a svečanosti upriličenoj u subotu prisustvovali su brojni predstavnici srpske i italijanske filmske industrije koji imaju ugovorene poslovne sastanke i obilaske lokacija za snimanja filmova širom Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading