BORIMO SE SA TIM: Zvezda serije "Južni vetar" Miloš Biković poslao javno VAŽNO obaveštenje!

Autor:

Zabava

10.04.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković strogo se pridržava pravila koja su uvedena nakon uvođenja vanrednog stanja u našoj državi, a koja podrazumevaju socijalnu distancu i izbegavanja kontakta sa drugim ljudima.

RepublikaFoto: Printscreen
Miloš Biković

On vreme provodi u kući na selu, a koristi svaku priliku da se obrati svima koji ga prate i da pošalje poruku kojom bi doprineo podizanju svesti u ovim izazovnim vremenima.

- Jeste da sam u prirodi i da je ovde lakše ali posle mesec dana izolacije jako želiš da vidiš prijatelje i drage ljude. Još samo malo narode. Ako budemo disciplinovani uskoro ćemo ući u proces normalizacije života. Druženje može da sačeka. Životi su u pitanju. Neizdrž je odraz odsustva kontrole nad sobom. Svi se sa time borimo. Ovde se pokazuje snaga. Dakle knjigu u ruke ili film. Razgovarajte sa svojim bližnjima kako ne biste, jednom u životu, došli u situaciju da kažete da niste imali kad da im kažete neke važne stvari. I da, blago onome ko nije prodao dedovinu - napisao je glumac u svojoj poslednjoj objavi, a iz toga možemo da zaključimo da je iz grada pobegao na dedinu zemlju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Уже почти месяц я в изоляции... Хоть и на природе, но устал этого. Все устали. Это сложно, потому что мы не можем жить привычной жизнью... Но надо потерпеть, иначе результаты будут катастрофическими. Вирус переносится контактным путем. И нужно по-прежнему соблюдать все меры предосторожности. Эта зараза - не выдумка. Несколько моих знакомых заболели. Несколько - потеряли жизнь… Умер владыка Валевский Милутин... В Сербии мы сейчас находимся на пике эпидемии, надеюсь, все скоро начнёт возвращаться в нормальное русло. На моей второй родине все началось чуть позже. А когда закончится, зависит от вас и вашей дисциплины. Просто нужно отказаться на этот период от шашлыков и дружеских посиделок. Чтобы было стыдно появляться в компании, если этим мы рискуем чужими жизнями. Если можете, не выходите из дома! Берегите себя и думайте о других. Нужно время, и это пройдёт. Jeste da sam u prirodi i da je ovde lakše ali posle mesec dana izolacije jako želiš da vidiš prijatelje i drage ljude. Još samo malo narode. Ako budemo disciplinovani uskoro ćemo ući u proces normalizacije života. Druženje može da sačeka. Životi su u pitanju. Neizdrž je odraz odsustva kontrole nad sobom. Svi se sa time borimo. Ovde se pokazuje snaga. Dakle knjigu u ruke. Ili film. Razgovarajte sa svojim bližnjima kako ne biste, jednom u životu, došli u situaciju da kažete da niste imali kad da im kažete neke važne stvari. I da, blago onome ko nije prodao dedovinu :) #ostanitekodkuće #берегитесебя #оставайтесьдома #stayathome

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Apr 10, 2020 at 4:12am PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading