Majka nije htela da ga rodi, a smrt oca je na njega ostavila veliki trag: Miloš Biković je danas velika zvezda o ovo o njegovom životu malo ko zna!

Autor: kurir.rs

Zabava

22.04.2020

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Biković jedan je od najtalentovanijih glumaca sa naših prostora, karijeru je započeo u seriji "Stižu dolari", a najveću popularnost je dostigao glumeći u filmu "Montevideo, Bog te video", nakon čega niže samo uspehe, kako u domaćoj kinematografiji, tako i u ruskoj.

RepublikaFoto: instagram.com/bikovic
Miloš Biković

Miloš je velika zvezda i van granica Srbije, a veliku podršku u svemu ima od porodice, majke i brata. Njegov brat se zamonašio kada je Miloš bio dete, roditelji su im se razveli, otac mu je otišao u Nemačku, a preminuo je 2006. godine što je glumcu i te kako teško palo.

- Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje - rekao je ranije otac Mihailo, Bikovićev rođeni brat i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan.

Foto: youtube.com/printscreen

- Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav - dodao je tada Milošev brat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vjeko Stojancic

23.04.2020 18:57

Cccc a kod Soica lepio plakate.