ZLATNA ANTENA ZA"UBICE MOG OCA"

Autor:

Zabava

18.10.2017

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagradu Zlatna antena za najbolju srpsku TV seriju dodeljena je sinoć ostvarenju "Ubice mog oca". Najboljim glumcem proglašen je Tihomir Tika Stanić, a najboljom glumicom Milena Vasić. Najgledanija TV serija u Srbiji ponovo je "Selo gori, a baba se češlja".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Scena iz "Ubica mog oca"

Na velikoj svečanosti u Domu omladine sinoć su dodeljene nagrade Zlatna antena u 12 kategorija, a pobednik jedine manifestacije u jugoistočnoj Evropi koja tretira igrani TV sadržaj jeste ostvarenje reditelja Predraga Gage Antonijevića, koji je i dobio nagradu Zlatna antena za najbolju režiju TV serije "Ubice mog oca".

Najboljim scenariom proglašen je onaj iz serije "Vojna akademija", najbolji direktor fotografije je Predrag Jočić iz serije "Selo gori...." i "Sumnjiva lica", a najbolji kostim uradila je Ivanka Krstović iz serije "Santa Maria della Salute". Iz iste serije je i najbolja muzika Vojkana Borisavljevića, a najbolji montažeri su uradili TV seriju "Sumnjiva lica".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading