Ovako je Giga Moravac hteo da se nastavi snimanje "Boljeg života"

Autor: Republika

Zabava

02.01.2019

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Nikolić svojevremeno je gostujuću u jednoj emisiji otrkio da je najveći zagovornik da se snimi nastavak kultne serije "Bolji život“.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marko Nikolić

- Mogli bismo i danas da snimamo jer su svi Popadići živi. Moj lik bi pokušao da se otrgne od svega i da se vrati u zavičaj da peče rakiju - govorio je tada slavni glumac.

Žrtve tranzicije

- Ljude strašno interesuje zašto nije nastavljen "Bolji život“, a moglo bi jer smo svi Popadići živi i zdravi. Često maštam i zamišljam šta bih ja pisao da sam Siniša Pavić, šta bi ko od njih danas radio, da li bi Giga propao, unuk na koju bi stranu otišao: očevu, stričevu ili maminu. Zamišljam i neke zaplete. Prošlo je 30 godina, a jedino se Violeta nije promenila. Gledaoci se jedino pitanju ko je otac, a ko sin između Borisa Komnenića i mene. Često ga zbog toga zafrkavam - započinje priču Nikolić.

Glumac je smislio i dobar zaplet za prvu novu epizodu.

- Giga bi pokušavao da se otrgne od svega i da se vrati u svoj rodni kraj da radi baštu i peče rakiju. On je ucenjen da tamo vodi unuka kog najviše voli. Popadići bi se svi izdržavali od nas penzionera. Emilija bi imala malu penziju jer je radila u prosveti. Trošila bi je da kupuje persijske tepihe - šali se Nikolić.

Giga kaže da bi se njihov najstariji sin Saša najteže snašao danas.

Celo selo izašlo sa svadbe

- Violeta bi se vratila iz Afrike, a Boba bi postao producent ili filmski reditelj. Saša je ostao tuta-muta. Imao bi opet neke romantične kancelarijske veze u državnoj službi i krivili bi ga za neku decu - otkriva glava porodice Popadić.

Marko nije mogao da se odluči da li mu je draža uloga Karađorđa i Gige, ali kaže da nijedna serija neće doživeti takvu popularnost kao "Bolji život“.

- Svi su otišli sa svadbe da gledaju "Bolji život“. Celo selo je izašlo - rekao je Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading