DANAS POKLONI! Od Republike.rs i Evrobook-a - knjige na dar!

Autor:

Zabava

17.05.2019

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme za nove poklone od nas! I - kako je uvek lepše s kulturom, a naročito uz ovo lepo vreme s početka proleća, rešili smo da vam upotpunimo užitak - spremite se za nove naslove. Ovoga puta, portal Republika.rs i Evrobook najbržim čitaocima ili čitateljkama poklanjaju tri knjige!

Foto: pixabay.com

Sve što je potrebno je da danas (petak, 17. maj) u 12 časova najbrži čitalac/čitateljka pošalje svoje ime i prezime, broj telefona i za koju knjigu konkuriše na imejl-adresu: marketing@srpskitelegraf.rs.

Ovog puta smo vam namenili tri knjige Saše Edija Đorđevića - "Šta sve možeš da izgubiš za 29 sekundi?", "Između nas" i "Samo majka".

NOVA knjiga u prodaji!

Šta sve možeš da izgubiš za 29 sekundi?

Od autora svetskog bestselera LAŽI

Novi roman izdavačke kuće Evro Book "29 sekundi" je za relativno kratko vreme oduševio domaću čitalačku publiku.

Foto: Promo foto

Savremeni roman čuvenog autora, bestselera "Laži" M.T. Logan, uspeo je da nas još jednom zadivi svojom literarnom genijalnošću i da od naizgled bezazlenog ali odvažnog podviga glavne junakinje Sare napravi stravičnu dramu. Naime, Sara je spasla jedno dete iz neprilike i time je zadužila opasnog moćnika. Ništa nije tražila zauzvrat, ali on joj je ponudio nešto što, možda, ne bi trebalo da odbije.  Nešto što će joj trajno rešiti sve životne probleme. Dao joj je na raspolaganju 29 sekundi da izgovori ime nepoželjne osobe i ona će zauvek nestati iz njenog života, bez traga i bilo kakvih posledica...

Obavezno pročitajte ovaj roman, jer će vas do samog kraja držati pod tenzijom i u neizvesnosti. Šta će Sara odlučiti? Dilema koja joj se neprestano mota po glavi mora biti rešena. Šta biste vi uradili?

KOJE JE VAŠE IME ZA ODSTREL?

Proverite zbog čega je ovaj roman na listi 10 najčitanijih. Poručite svoj primerak, već danas, na sajtu evroboook.rs  ili ukoliko živite u Beogradu prošetajte do knjižare EVRO BOOK, u Ulici Dimitrija Tucovića 41, jer tamo je svet u kojem će vam najbolje knjige biti najbolji prijatelji.

Za više informacija: https://evrobook.rs/product--29-sekundi

IZMEĐU NAS


Izabrala je njega, ali nije znala da i mama ide u paketu!

Roman „Između nas”, autorke Sendi Džouns je psihološki triler koji će probuditi vaše najgore strahove.

Foto: Promo foto

Čim je upoznala Adama, glavna junakinja Emili znala je da je upravo on onaj pravi. Da njih dvoje zajedno mogu da se izbore sa bilo čime što im se ispreči na putu.
Ali Emili ne zna da je iz zasede vreba druga žena, Pami.
Jer, Emili je izabrala Adama, ali nije mogla da bira njegovu majku.
A nema toga što majka ne bi uradila za svog sina.
Zato će Emili morati da otkrije dokle je Pami spremna da ide da bi ostvarila ono što je naumila...

„Ako čitate samo jednu knjigu godišnje, 
neka to bude ova”

„Psihološki triler koji će probuditi vaše najgore strahove.”

Za više informacija: https://evrobook.rs/product--izmedju-nas

 

"Samo majka", Elizabet Karpenter ⭐️

"Only a Mother"
by Elisabeth Carpenter

? goodreads ocena: 3.94

SAMO MAJKA

Već duže od godinu dana Erika Rajt nije morala da struže natpis UBICA s kućnih vrata. Njen život je ponovo skoro pa miran. Međutim, Krejg, njen sin, izlazi iz zatvora i Erika zna da je svršeno sa spokojnim životom.

MOŽE DA MU VERUJE

Erika je uvek verovala da je Krejg nevin, uprkos lažima koje je godnama izgovarala zbog njega. Ali kad se Krejg vratio kući, primetila je da se promenio. Erika više ne prepoznaje svog sina.

MOŽE DA SLAŽE ZA NJEGA

A kad ponovo nestane jedna devojka, Erika počinje da preispituje svoje poverenje u sina. Ali kako jedna majka da okrene leđa sinu? Ako pak nastavi da ga podržava, koliko daleko može da ode ne bi li ga zaštitila?

MOŽE DA ZAKOPA ISTINU

Za više informacija: https://evrobook.rs/product--samo-majka

Autor teksta/IZDAVAČ: EVRO BOOK

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading