Daleko od glamura: Jedan je od najpopularnijih glumaca, a živi u iznajmljenom stanu i vozi stara kola!

Autor: Hello!

Zabava

07.06.2019

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Radojičić jedan je od najpopularnijih domaćih glumaca mlađe generacije, angažovan je na brojnim projektima, ali otvoreno govori o tome da još uvek nije sebi obezbedio sopstveni krov nad glavom.

Foto: Tanjug
Aleksandar Radojičić

Popularni glumac ispričao je da nema naviku da se sa kolegama nakon predstave druži u bifeu, već na drugim mestima.

- Stalni sam član "Buhe", koji godinama nema svoju kuću, već koristimo scenu "Vuk Karadžić". Izgleda da mi je suđeno da budem podstanar. Ima kafić, ali to nije to, najčešće se viđamo u kućnim varijantama. Često sedimo i na klupi u parku. Priroda nas opušta - rekao je Aleksandar Radojičić, koji je zatim na pitanje da li i dalje živi kao podstanar odgovorio potvrdno.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Aleksandar Radojičić

Glumac je dodao i da vozi automobil star 13 godina, ali da mu nova kola nisu prioritet.

- Za stan je malo teže, ali nova kola nisu nemoguća stavka, samo što ja radije idem dvaput na zimovanje. Biram šta će me činiti srećnim cele godine, automobil neće. Od nervoze u saobraćaju se ne može pobeći - ispričao je on kroz smeh.

- Nikad nisam pričao o detaljima svojih veza, pa neću ni sada. Naravno, nikad nisam lagao, niti krio da se nešto dešava. Tačno je da Ceca i ja nismo više zajedno. Meni je najbitnije da smo ostali u prijateljskim odnosima - iskren je Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading