Odložen koncert na otvorenom Beogradske filharmonije: Ovo je novi datum

Autor: Republika

Zabava

23.06.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog najavljenih vremenskih nepogoda i crvenog meteo alarma kako je upozorio Republički Hidrometeorološki zavod Srbije, koncert na otvorenom Beogradske filharmonije se odlaže za nedelju dana i održaće se u nedelju, 30. juna na Ušću. Iako je sve bilo spremno za izvođenje Diznijeve Fantazije uživo, Filharmonija je odlučila da izuzetno komplikovanu produkciju pomeri za naredni vikend.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Sa željom da ne razočara brojnu publiku koja je željno iščekivala Treći koncert na otvorenom, a pogotovo zbog najmlađih koje je pozvala da uživaju u Diznijevoj Fantaziji, Filharmonija je donela tešku odluku da koncert pomeri, i uspela da u ovako kratkom roku, gigantsku produkciju pomeri za nedelju dana, uz razumevanje inostranih partnera da je ovaj događaj važan ne samo za Beograd već za celu zemlju i region.

Dizni Fantazija uživo biće izvedena nedelju dana kasnije, 30. juna u 20.30

- Da ovo nije koncert na kome se očekuje toliko puno dece, potpuno bih mirno podsetio da je i na Vudstoku padala kiša i nikome nije smetala. Ali ovo je specifičan događaj na koji dolazi puno beba i klinaca, i upravo smo zbog njih doneli ovu odluku, da sačekamo narednu nedelju za Diznijevu Fantaziju - rekao je direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

Tako će Filharmonija dočekati desetine hiljade ljudi iz svih krajeva zemlje, zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom na tradicionalnom filharmonijskom pikniku na Ušću nedelju dana kasnije – 30. juna uz najlepši animirani spektakl svih vremena i čuvene numere klasične muzike koje će orkestar uživo izvoditi ispod velikog ekrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading