Gradonačelnik Radojičić: Ponosim se ostvarenjima domaćih autora koji afirmišu lepote Beograda

Autor:

Zabava

13.10.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda, prof. dr Zoran Radojičić veče će provesti gledajući seriju „Preživeti Beograd“, otkrio je on na društvenim mrežama.

Foto: Grad Beograd
Radoš Bajić i Zoran Radojičić

- U Beogradu se sve više snima – mnogo svetskih glumačkih zvezda i ekipa šalje najlepšu sliku našeg grada u svet. Posebno se ponosim ostvarenjima domaćih autora, koje afirmišu lepote Beograda, njegovu kulturu, tradiciju i ljude. 

Takva je i serija producentske kuće Radoša Bajića, „Preživeti Beograd“, koja će se emitovati od večeras i čiji početak sa nestrpljenjem iščekujem! – napisao je gradonačelnik Radojičić na svom Instagram profilu.

Podsećamo, gradonačelnik je krajem prošle godine u Starom dvoru ugostio glumca i reditelja Radoša Bajića i predstavnike produkcijske kuće „Kontrast studios“. Tada su razgovarali o projektima ove produkcijske kuće koji se tiču Beograda.

- Za mene kao gradonačelnika, ali i za grad Beograd, izuzetno je značajno da se život našeg grada i sugrađana analizira kroz umetnički pristup – rekao je tada Radojičić.

Premijerno emitovanje prve epizode serije „Preživeti Beograd“ je večeras u 21 sat na televiziji „Pink“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lina

13.10.2019 17:39

I ja cu takodje provesti vece uz Tv seriju.

TORES

13.10.2019 19:18

Imamo cime da se ponosimo.

bunar

14.10.2019 04:52

Ne samo Beograd, vec se ponosi cela Srbija.