Počinje nova sezona u BDP-u!

Autor:

Zabava

20.09.2017

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle letnje pauze, Beogradsko dramsko pozorište otvara vrata svojoj publici 22. septembra i novu sezonu počinje izvođenjem predstave "Ženska posla" Milene Pavlović Čučiović. Početak sezone obeležiće i "Pomorandže za zbogom" Biljane Popović u režiji Nenada Gvozdenovića, "Sviraj to ponovo, Sem" Vudi Alena u režiji Marka Manojlovića i "Igra parova" Matjaža Župančića u režiji Milice Kralj.

RepublikaFoto: Tanjug

Na sceni "Rade Marković" 27. septembra će gostovati Kraljevačko pozorište sa komedijom "Pidžama za šestoro" Marka Kamelotija u režiji Nenada Gvozdenovića.

 

 

Razigrani francuski vodvilj "Pidžama za šestoro" u dramaturškoj adaptaciji Gorane Balančević i Nenada Gvozdenovića postaje vesela priča o bračnim i vanbračnim strastima, lažnoj porodičnoj sreći, politici i ostalim prevarama.

Tokom septembra, nastavljaju se probe muzičko-scenskog spektakla "Zojkin stan" Miahila Bulgakova, u režiji makedonske rediteljke Nataše Poplavske čija se premijera očekuje 11. oktobra na sceni "Rade Marković".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading