BIZARNOST NA RTS: Muškarac liže anus drugom muškarcu u programu uživo!

Zabava

24.09.2017

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstava Jana Fabra "Olimp", kojom je počeo 51. Bitef, privukla je veliku pažnju kako publike tako i gledalaca kraj malih ekrana, u početku zato što traje 24 sata bez prestanka, ali sad i zato što u njoj ima scena u kojima potpuno goli muškarci igraju sirtaki. I to nije sve. Trenutak u kom jedan muškarac drugom liže anus, uz prenos na RTS, izazvao je razne komentare.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Scena koja je napravila buru

Naime, predstava traje 24 sata bez prestanka, a mišljenja publike su podeljena zbog eksplicitnih scena u kojima potpuno goli muškarci igarju tradicionalnu grčku igru sirtaki, dok u drugoj sceni jedan glumac drugom liže anus. Cela predstava napravila je veliku buru, sve se to uživo prenosilo na Radio-televiziji Srbije, pa su mnogi gledaoci bili revoltirani programom Javnog medijskog servisa. 

Izdvajamo neke od komentara:

- Verovali ili ne, RTS, iz Srbije, uživo.  Prepoznajete li koga?

 

 

 

- Pa da li je ovo normalno prikazivati na državnoj televiziji?!

- Umetnost je izgubila kontakt sa realnošću. Iza ovog baje niže se kolona.

- Kad želiš biti umetnik, a talenta imaš manje od Nemaca u Kreuzbergu, skini se go. Najjednostavniji način za skupljanje podrške od sličnih.

- Koliko košta #rts i građane Srbije najduži prenos uživo? #24h #olimp ...ili nije pristojno da se pita jer #kultura #bitef!

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading