DEJLI MEJL O LIZANJU ZADNJICA NA RTS

Autor: dailymail.co.uk, Republika

Zabava

26.09.2017

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ko kaže da je pozorište dosadno!", ovako svoj članak počinje britanski Dejli mejl povodom 24-časovne predstave "Olimp" Jana Fabra, koja je izvedena u sklopu ovogodišnjeg Bitefa.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Kontroverzna predstava izazvala pažnju širom sveta

Osvrćući se na kontroverze koje je ona izazvala u domaćoj javnosti, Dejli mejl ne krije iznenađenje nesvakidašnjom odlukom nacionalne televizije da u celosti uživo prenosi njenu izvedbu.

- Celodnevna predstava, u trajanju od bezmalo 24 sata, bina puna golih glumaca koji simuliraju seks i nasilje pred publikom uživo je prenošena na srpskoj nacionalnoj televiziji  - glavni je naslov članka.

Najveću pažnju britanskog lista, međutim, privukli su nezadovoljni komentari građana koji su svoje mišljenje iznosili na društvenim mrežana.

- Koliko će koštati građane Srbije ovo 24-časovno prenošenje predstave na javnom servisu, piše Ana – preneo je Dejli mejl.

- Neko ko se na mrežama predstavlja kao Master napisao je: Nikada neću razumeti kome su ovakve predstave namenjene, dok je izvesna Dinja sa čuđenjem prokomentarisala: „Kur**vi na nacionalnoj televiziji!" - piše Dejli mejl.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading