SLOBODA O TUZI NAKON OČEVE SMRTI!

Autor: blic.rs

Zabava

30.09.2017

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Sloboda Mićalović ne komentariše javno svoj privatan život, međutim, od kada joj se desila ogromna tragedija, smrt oca, u njenim izjava se mogu videti sitni detalji koji govore o tome kako se ona nosi sa bolom.

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba
Dragan Mićalović

- Zaista mi je ova godina bila jako teška. Na svakom koraku čujem "budi pozitivna, budi pozitivna". Ja tu reč pozitivna smatram jako degutantnom. Treba znati svoje ciljeve. Živeti normalno. Nikakva sada pozitiva. Život je i ono dobro i ono loše. Sve je zapravo prolazno. Hajde ovo što sada imamo da proživimo kako treba - rekla je Sloboda.

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba
Sloboda Mićalović

Ona je u najtežim momentima svog života snimala i seriju "Nemanjići - rađanje Kraljevine" čije se emitovanje očekuje uskoro:

- Bogu hvala posao ide, imam kontinuitet koji me raduje. Sada pripremam i seriju "Koreni" po motivima Dobrice Ćosića. Drago mi je da RTS vraća nadu u smislu da se rade fantastični tekstovi s odličnim podelama, rediteljima, celom ekipom. To će biti naša, možda malo teža priča, dramska od deset epizoda. Osim toga već, 1. oktobra Igor Đorđević i ja igramo predstavu "Frenki i Džoni" i tako kreće nova sezona i u pozorištu - naglašava ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading