Sve što ste oduvek hteli da znate o Đuričku...

Autor: Tanjug

Zabava

30.09.2017

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac Nikola Đuričko izvešće 13. oktobra u Amfiteatru Sava centra autobiografski stend ap šou "Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga papitate".

RepublikaFoto: instagram.com/nikoladjuricko
Nikola Đuričko

Iako je, po sopstvenom priznanju, to sebi obećao za 40. rođendan, Đuričko sa zakašnjenjem od tri godine ispunjava rođendansku želju i publici daje priliku da o njemu sazna što do sada nije znala.

Publika će imati priliku da sazna zašto je nosio helanke, kako je izgubio 40 klinaca, a kako je dobio dva nagradna izlaska u grad u vojsci, za koliko je prodavao putovanja na Havaje i čuti mnoštvo drugih anegdota iz života popularnog glumca.

 

Jogi letač

A post shared by Nikola Djuricko (@nikoladjuricko) on Aug 25, 2017 at 12:50am PDT

 

Đuričko je u karijeri ostvario veliki broj zapaženih uloga na filmu, pozorištu i televiziji, a ovo je njegov prvi stend ap komad.

Nakon beogradske premijere, Đuričko će krenuti na turneju u okviru koje planira da obiđe više od 50 gradova u Srbiji i regionu.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading