Bila je jako depresivna, išla kod psihijatra: Feđa Stojanović otkrio kako su izgledali poslednji meseci Nedinog života!

Autor: Blic

Zabava

11.01.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Feđa Stojanović delio je scenu sa preminulom Nedom Arnerić. U trenucima dok nisu igrali na daskama koje život znače, vodili su prijateljske razgovore u kojima mu je Neda često govorila kako se bori sa opakom bolešću.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal/youtube.com/Dobro Jutro - Jovana & Srđan/
Pokojna glumica i Feđa

Glumica prema njegovim rečima nije uspela da dobije bitku sa depresijom.

- Igrali smo dosta tokom njene karijere, poslednjih godina radili smo predstavu "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo". To je izutetno volela. Za sve ove godine prolazila je kroz neverovatne faze. U zadnjih nekoliko godina najviše ju je pogodila prvo bolest supruga, a onda njegova smrt. Iskreno rečeno, dolazila je do ređe dobrih raspoloženje, često je bila u depresijama. Pokušala je da se ubije, pre nekoliko godina, što je bio uzrok tog njenog stanja - započinje priču glumac koji dodaje da još nije skupio hrabrosti da se čuje sa Nedinim bratom i govori kako misli da je posledica smrti lekovi koje je uzimala.

- Ne znam kako je umrla, da li je pokušala da sebi oduzme život ili je priorodna smrt. Njen život je bio ogromna depresija, često mi je pričala kako je pod lekovima, da ide kod psihijatra. Možda je njena smrt upravo posledica svih tih lekova koje je uzimala. Depresija je zlo u njenom životu. U njenoj glavi se svašta izmešalo. Imala je takav život, a najveći problem je bio taj što je preskočila mnoge faze u svom životu. Nije imala detinjstvo, kao devojka nije izlazila već je mnogo snimala i radila, te na čoveka to ostavi mnoge posledice, što je i sama znala da kaže - izjavio je Stojanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Dobro Jutro - Jovana & Srđan
Feđa Stojanović

Poslednji put su zajedno igrali predstavu, nakon toga je Neda žurila da se spremi za put, jer se radovala odlasku u Indiji, gde je otišla kako bi uz pomoć meditacije i joge uspela da se reši depresije.

- Pre mesec dana smo gostovali, video sam da se potpuno oporavila. Nije baš bila stara Neda, ali se videlo da sve ide na bolje. Rekla mi je da to zato što je išla u Indiju na proputovanje sa joginima gde je provela mesec ipo dana. Posle toga je otišla u Austriju na skijanje, jer tamo ima neki manji stančić. Čuli smo se i pitam je kako si? Tada mi je rekla:"Nije onako kako sam očekivala, ali sam se oporavila, tu su mi prijatelji, te ne mogu da pričam. Čućemo se..." Nikada se posle toga nismo čuli... - objasnio je glumac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading