POLICIJA U NJUJORKU SKUPLJA DOKAZE ZA HAPŠENJE VAJNSTINA

Autor: Tanjug

Zabava

03.11.2017

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji njujorške policije veruju da su optužbe protiv holivudskog producenta Harvija Vajnstina za silovanje 2010. godine verodostojne i sakupljaju dokaze kako bi zatražili da se protiv njega izda nalog za hapšenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uskoro će u zatvor?! Harvi Vajnstin

Šef njujorških detektiva Robert Bojs rekao je danas da su istražitelji ispitali Paz de la Huertu, koja je javno optužila Vajnstina da ju je dvaput silovao u njenom stanu, prenosi AP.

Bojs je naveo da su detektivi utvrdili da je priča te glumice uverljiva i delove njene priče potkrepili su dokazima.

- Da je Vajnstin sada u Njujorku i da su optužbe za napad novijeg datuma, smesta bismo ga uhapsili, bez sumnje - rekao je Bojs.

Međutim, pošto je Vajnstin u drugoj američkoj saveznoj državi i pošto se napad za koji ga glumica tereti dogodio pre više godina, istražitelji najpre moraju da prikupe dokaze, pojasnio je šef njujorških istražitelja.

Listovi "Njujork tajms" i "Njujorker" objavili su početkom oktobra priče o decenijama Vajnstinovog seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja žena.

Više od 36 žena javno je optužilo ovog filmskog producenta za zlostavljanje, dok je Vajnstin odbacio optužbe o seksu bez dobrovoljnog pristanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading