ŽIVIĆ: KOLEGE SU MI VRATILE DUŠU

Autor:

Zabava

10.11.2017

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Želim da se zahvalim ovim momcima što su mi vratili dušu", sa suzama u očima rekao je Marko Živić pred punom salom Beogradskog dramskog pozorišta pre dve večeri nakon odigrane predstave "Ne igraj na Engleze", koja je pre deset godina premijerno izvedena.

RepublikaFoto: Promo foto/BDP
Junaci predstave "Ne igraj na Engleze"

U predstavi igraju i Daniel Sič i Ivan Tomić, a razlog za emotivan govor Marko je imao i zbog činjenice da se tokom te decenije razboleo, ali i uspešno oporavio.

- Smišljao sam danas po podne šta ću sada izgovoriti tako da ni oni ne znaju, što možda treba da plaši (smeh). Šalim se... za ovih 10 godina smo odigrali predstavu više od 250 puta. Prošli smo svašta zajedno. I hvala vama, publiko, vidimo se i u narednih deset godina - rekao je Marko u dahu, posle čega se zagrlio sa svojim kolegama, a publika ih je ispratila dugim ovacijama.

"Ne igraj na Engleze" govori o trojici urbanih tridesetogodišnjaka navučenih na sportsku kladionicu koju koriste kao beg od životnih problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading