Mina Zorić - Zlatna sirena za najlepši dečji glas Beograda

Autor:

Zabava

20.03.2018

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Zorić je jedan od najlepših dečjih glasova Beograda i to je još jednom potvrdila na takmičenju Zlatna sirena, koje je u okviru Demusa održano u sali "Donka Špiček" u Dečjem kulturnom centru Beograda.

Foto: Privatna arhiva
Mina Zorić

Učenica šestog razreda OŠ "Jovan Cvijić" prvo mesto i Zlatnu sirenu osvojila je za izvođenje starogradske pesme, i to u kategoriji učenika šestih i sedmih razreda.

Osim solo pevanja, Mina svira klavir i pohađa četvrti razred MŠ "Stanković", ali mlada umetnica kaže da joj je velika želja da postane operska pevačica. Od omiljenih opera izdvaja Verdijevo remek-delo "Trubarud" i Bizeovu "Karmen".

Foto: Privatna arhiva
Aleksandra Milovanović

Talentovana učenica je treću godinu zaredom pobeđivala na opštini Palilula, kao solista nastupala u dečjem hit mjuziklu "S one strane muzike" pod vođstvom Nevene Ivanović, dirigenta hora Dečjeg kulturnog centra Beograda, s kojim je prošle godine osvojila prvo mesto u Moskvi.

Mina je u okviru Demusa nastupila u pratnji profesorke Aleksandre Milovanović i ujedno je sedmo dete koje osvaja prve nagrade na mnogim takmičenjima zahvaljujući predanom i posvećenom radu ove profesorke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading