MUZIČAR POSTAO MOTIVACIONI GOVORNIK: Vasil Hadžimanov drži PREDAVANJE!

Autor:

Zabava

28.03.2018

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati muzičar Vasil Hadžimanov posvetio se motivacivacionim predavanjima, a svoj govor uskoro će predstaviti juavnosti.

Foto: Promo foto
Promenio profesiju... Vasil Hadžimanov

Predavanje na temu „Kako od NE napraviti DA“ vasil će održatio večeras od 20 časova u Tržnom centru "Ušće".

- Predavanje je kocipirano tako da kroz moja lična, poslovna i životna iskustva pokažem kako sam u mnogim situacijama, bavći se profesijom koja je krajnje nezahvalna i neisplativa,  uspeo da iz nemogućih situacija izađem kao pobednik i stvorim sebi uslove da se bavim umetničkom nekomercijalnom muzikom u Srbiji - kaže Hadžimanov.

Na zadovoljstvo publike koja je redovno pratila sedam predavanja održanih tokom 2017. godine, uz poruku „Lepo mi je, jer tako želim“ , i ove godine projekat se nastavlja. Izbor tema i predavača biće raznovrstan, u skladu sa različitim interesovanjima i potrebama publike, a prvi će na scenu stati Vasil Hadžimanov.  Karte za predavanje Vasila Hadžimanova posetioci mogu da kupe na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading