"POČIVAJ U MIRU" Ninu Janković SLOMILA vest o smrti male Danke!

Autor:

Zabava

04.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge poznate ličnosti oglašavaju se na društvenim mrežama povodom najcrnje vesti o Danki Ilić.

"POČIVAJ U MIRU" Ninu Janković SLOMILA vest o smrti male Danke!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nina Janković

Najcrnje slutnje su se obistinile - dvogodišnja devojčica Danka Ilić je ubijena. Ova vest duboko je potresla javnost u Srbiji, koja je u neverici primila informacije o tragičnom ishodu događaja o kojem je brujala planeta. Deset dana nakon neumornog traganja policije, ali i običnih građana za malenom Dankom stigle su stravične vesti o njenom ubistvu.

Tim povodom na društvenim mrežama oglasile su se mnoge poznate ličnosti iz sveta kulture i umetnosti, a među njima je glumica Nina Janković.

Republika

Foto: instagram.com/janxnina

 

Ona je podelila fotografiju male Danke, koju je Dankina majka napravila na dan kada je devojčica nestala u Banjskom polju kod Bora. Uz crno-belu fotografiju mučki ubijene devojčice i reči: "Počivaj u miru" Nina je postavila i belog goluba koji nosi grančicu masline, što simbolizuje spasenje duše, mir i spokoj.

Na vest o smrti male Danke Ilić niko nije ostao imun, a svoju tugu zbog tragičnog ishoda podelila je i glumica Sloboda Mićalović, sin pokojnog muzičara Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević, zatim glumice Anđela Jovanović, Tamara Aleksić i drugi.

Podsećamo, policija u Boru uhapsila je dvojicu radnika Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor, pod sumnjom da su učestvovali u ubistvu male Danke Ilić (2) iz sela Banjsko polje. Dvogodišnja Danka Ilić iz Bora ubijena je, a njeno telo još se traži. Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading