VOJI BRAJOVIĆU JE 23 GODINE MLAĐA KOLEGINICA RODILA SINA! Glumac šokirao izjavom: "Da sam ja odlučivao, ne bi bilo dece!"

Autor:

Zabava

17.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac je pronašao sreću kraj Milice Mihajlović.

VOJI BRAJOVIĆU JE 23 GODINE MLAĐA KOLEGINICA RODILA SINA! Glumac šokirao izjavom: "Da sam ja odlučivao, ne bi bilo dece!"

Foto: ATA Images

Voja Brajović

Poznati glumački par Voja Brajović i Milica Mihajlović dele 23 godine, ali su uprkos velikoj razlici u godinama uspeli da sačuvaju brak. Nakon prvog braka u kojem je dobio ćerku Iskru i sina Vukotu, slavnom glumcu je druga surpuga Milica rodila sina Relju.

Voja i njegova mlađa koleginica, inače ćerka čuvenog pisca Dragoslava Mihajlovića. venčali su se 2002. godine.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Mihajlović i Voja Brajović

- Milica je puna života, optimizma i talenta. Taj spoj je dragocen za svakog ko se sa njom druži na bilo koji način. Relja je jedna Miličina vrlo hrabra odluka, moja nije. Ja sam uvek govorio prosto da to ne mogu, jer ne mogu. Eto, to je isto jedna od bitnih njenih karakteristika, da učini ono što misli da treba da učini. Učinila je bolje nego što sam ja mislio. Ja sam sada mator za tu vrstu roditeljstva, ali je zato to sad nekako slađe. Sve su to bile odluke mojih hrabrih supruga. Da sam ja odlučivao ne bi ni bilo dece. Sigurno - rekao je Voja Brajović svojevremeno u emisiji "Sve što mi pripada".

Brajović je svoj privatni život oduvek držao daleko od očiju javnosti, te je ovo retka prilika u kojoj je progovorio o svojoj partnerki i emocijama.

Pre braka sa Milicom, Voja je bio u braku sa Ljiljanom, koju je pre njihovog venčanja poznavao dugi niz godina. Njegova ćerka Iskra takođe je glumica, a jednom prilikom je izjavila da nije krenula ničijim stopama već srcem kada je birala glumu kao poziv.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading