VELIKI POVRATAK ZVEZDE FILMA "KARAULA"! Nema muškarca koji nije uzdisao za njom, a evo kako danas izgleda!

Autor:

Zabava

25.04.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulogom u filmu Rajka Grlića prelepa Makedonka "pokorila" je jači pol.

VELIKI POVRATAK ZVEZDE FILMA "KARAULA"! Nema muškarca koji nije uzdisao za njom, a evo kako danas izgleda!

Foto: Printscreen/Youtube

Makedonska glumica Verica Nedeska veliku slavu je stekla ulogom u filmu "Karaula" Rajka Grlića, nakon koje su mnogi muškarci maštali o njoj. Svojom lepotom i harizmom "zaludela" je jači pol, a sada se posle 18 godina vraća na domaće male ekrane.

Verica je postala deo treće sezone serije "Branilac", advokatske drame koja prikazuje najupečatljivije slučajeve poznatih srpskih advokata iz sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Verica Nedeska

Glumica će se pojaviti u jednoj od 10 novih epizoda, koje se vredno pripremaju ovih dana u Beogradu, ali i na drugim lokacijama širom regiona.

Igram ženu koja je sa sela i došla je do velikog advokata tražeći pomoć da odbrani njenog muža - izjavila je Nedeska.

Lepu glumicu sreli smo nedavno na snimaju serije "Branilac" na Topličinom vencu u Beogradu i donosimo vam ekskluzivne fotografije na kojima možete videti kako Verica danas izgleda.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ekipa serije "Branilac"

Nedeska poslednjih godina karijeru gradi između Skoplja i Praga, a živi i radi u Češkoj. Trenutno boravi u Beogradu zbog snimanja pomenute uzbudljive priče o istinitim događajima. Sve one nastale su na osnovu svedočanstava čuvenih jugoslovenskih advokata, a emitovanje serije "Branilac" je planirano na jesen kada će publika posle 18 godina ponovo videti zvezdu "Karaule" u novoj ulozi u domaćem projektu.

U "Braniocu" Verica deli kadar s Nenadom Jezdićem, koji igra advokata Veljka Guberinu, zatim s Tihomirom Stanićem, koji tumači lik Filote File i s Nebojšom Milovanovićem, koji za razliku od prethodnih sezona serije kada je tumačio optužene igra advokata Branislava Tapuškovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading