ANĐELA JOVANOVIĆ NAPUSTILA BEOGRAD! Evo kako glumica provodi trudničke dane! GAGI I BRANKA SE NE ODVAJAJU OD MEZIMICE!

Autor:

Zabava

10.05.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anđela Jovanović (31) i njen suprug atletičar Mihail Dudaš čekaju svoje prvo dete.

ANĐELA JOVANOVIĆ NAPUSTILA BEOGRAD! Evo kako glumica provodi trudničke dane! GAGI I BRANKA SE NE ODVAJAJU OD MEZIMICE!

Foto: instagram/andjelajovanovic

Vest o tome da je glumica Anđela Jovanović u drugom stanju obradovala je njene obožavaoce, a posebno njene roditelje Branku Pujić i Gagija Jovanović koji se ne odvajaju od svoje mezimice.

Anđela je u četvrtom mesecu trudnoće, a srećne vesti je sa svojim izabranikom Mihailom Dudašem držala u tajnosti. Međutim, lepe vesti su se brzo pročule, a kako bi izbegla stres Anđela se sklonila iz Beograda i mir pronašla u prirodi.

Trudnica trenutno boravi na Zlatiboru, gde Jovanovići imaju vikendicu, a dane provodi u šetnji na čistom planinskom vazduhu.

Republika

Foto: Foto Printskrin/Instagram.com/_blejzmodesti

 

Anđela je veoma aktivna trudnica pa tako dosta i šeta i uživa u suncu, a društvo joj pravi porodica.

Inače, par se prošle godine venčao, a nedavno su proslavili praznik Mladenci. Budući roditelji su se zavetovali na večnu ljubav u prisustvu roditelja i velikog broja prijatelja, na tajnom venčanju organizovanom daleko od očiju javnosti i medija. Čini se da im je tako i sada pošlo za rukom da ni najbližim saradnicima ne otkriju radosne vesti.

Anđela je uspešno završila snimanje sledeće sezone popularne serije "Radio Mileva", u kojoj već godinama igra jednu od glavnih uloga, a niko na setu nije znao da je glumica u drugom stanju.

Inače, Anđela Jovanović nedavno se našla u centru pažnje kada je odbila da snimi scenu sa Branislavom Lečićem u pomenutoj seriji "Radio Mileva", zbog čega su Anđela i Lečić završili i na sudu. Odluka Anđele Jovanović da odbije da snimi planiranu scenu sa Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva" podigla je veliku prašinu. Kao razloge za to navela je solidarnost sa koleginicama koje su, kao i ona sama, doživele neprijatna iskustva tokom saradnje sa ovim glumcem. I dok se Lečić, koji se već jednom našao u centru skandala kada ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, ponovo našao na meti optužbi za uznemiravanje, ćerku glumaca Branke Pujić i Dragana Jovanovića podržale su mnoge kolege.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Neko

11.05.2024 00:05

VAU NAPUSTILA JE BEOGRAD!!! Pa to su divne vesti, kako sam ziveo bez njih...