Jelisaveta pravo sa aerodroma u Urgentni!

Autor:

Zabava

27.04.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz sunčanog Los Anđelesa Teodosićeva supruga iz aviona otišla pravo na snimanje nastavka popularne serije, a očekuje je i snimanje "Ubica mog oca"

 

⭐️

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Mar 3, 2018 at 11:18am PST

Jelisaveta Teodosić, devojačko Orašanin, prvi put boravi u Beogradu otkako je pre deset meseci započela život sa suprugom košarkašem Milošem Teodosićem u Americi. Popularna glumica se u zemlju vratila zbog poslovnih obaveza i ona je juče u "Jutru sa Jovanom i Srđanom" otkrila da će gledaoci imati prilike da je gledaju u drugoj sezoni serije "Urgentni centar", čije se epizode trenutno snimaju.

Nedostajala mi je porodica i duvan-čvarci

Na pitanje novinara televizije Prva kako se osećala kada je sletela na beogradski aerodrom, Jelisaveta je izgovorila: "Božanstveno!"

- Od onog trenutka kad sam sletela, nisam imala vremena da se oporavim i već sutradan ujutru sam snimala i tako brzo ušla u srpsko vreme - dodala je glumica, koja u pomenutoj hit serije igra stažistkinju Megi.

 

? #jeffkoons#artist#art

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Jan 22, 2018 at 12:43am PST

Mnogi gledaoci su primetili da joj odlično stoji beli mantil, a sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Jelisaveta se odlično uklopila u razigranu ekipu i jednu od prvih scena imala sa koleginicom Ivanom Dudić.

Na radost brojne publike Teodosićeva se ovog proleća, nakon što nije radila tokom meseci provedenih u Americi, vraća glumačkim angažmanima i uskoro je očekuju obaveze oko snimanja treće sezone serije "Ubice mog oca", u kojoj se očekuje da će imati zapaženiju minutažu.

- Svaka uloga za mene je izazov. Prepuštam se potpuno i trudim se da uđem u lik i s njim postanem jedno. Sve mi je zanimljivo jer to volim i radim sa mnogo ljubavi i odricanja. Gluma je moj poziv, moj život. I zašto bih razmišljala da je napustim? Sve može da se uskladi - izjavila je glumica ranije za jedan beogradski magazin.

Za televiziju Prva Teodosićeva nije otkrivala detalje novih epizoda, ali je na pitanje šta joj je najviše nedostajalo u Americi bez razmišljanja navela: "Porodica, a kad to kažem, mislim mama, tata, sestra, Pavle i duvan-čvarci, kojih sam dosta pojela!"

Glumica je kroz osmeh komentarisala za Prvu da nije u Los Anđelesu postala domaćica i kuvarica, već da je to oduvek bila, te da je propustila mnogo tokom odsustva iz Beograda.

- Propustila sam dve glumačke i jednu vanglumačku bebu. Dosta sam propustila otkako sam tamo, ali sam bila stalno u kontaktu i mnogo ljudi nam je dolazilo - izjavila je Jelisaveta i u šali dodala da je postala odličan turistički vodič, te da je nabavila roze kišobran da vodi uzduž i popreko Los Anđelesa sve koji joj se jave na društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading