ODRŽANA PREMIJERA FILMA "DEADPOOL 2" U NJUJORKU!

Autor:

Zabava

15.05.2018

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je održana premijera filma "Deadpool 2" u Njujorku, a celokupni X-Force tim prošetao je crvenim tepihom. Ekipa superheroja udružila je snage u još jednoj zajedničkoj "borbi", ovog puta na crvenom tepihu ispred bioskopa AMC Loews Lincoln Square.

RepublikaFoto: Promo foto
"Deadpool 2"

Reditelju Dejvidu Liču se pridružio Rajan Rejnolds, u pratnji supruge Blejk Lajvli, Džoš Brolin, Zazi Bits, Džulijan Denison, Lesli Ugams, Teri Krus, Šioli Kutsuna, Briana Hildebrand, Morena Bakarin, u pratnji supruga Bena Mekenzija, Edi Marsan, Luis Tan, Karan Soni, Bil Skarsgard, i naš glumac Stefan Kapičić.

Dugoiščekivani nastavak filma "Deadpool" stiže u domaće bioskope u četvrtak, 17. maja, a Stefan Kapičić, koji tumači lik Kolosusa u istoimenom filmu, stiže u Beograd direktno sa premijere u Njujorku.

 
RepublikaFoto: Promo foto
"Deadpool 2"

Kapičić, koji već nekoliko godina gradi sve uspešniju karijeru u Holivudu, dobio je još jednu značajnu ulogu zahvaljujući kojoj će ga publika gledati na malim ekranima širom sveta - u četvrtoj sezoni spin-offa čuvenog ostvarenja Breaking Bad, odnosno u seriji Better call Saul!

 

Stefan Kapičić će se, u društvu prijatelja i porodice, pokloniti domaćoj publici na specijalnoj projekciji filma "Deadpool 2" 17. maja u 20h u Kombank dvorani. Nakon toga, u subotu, 19. maja u 20h biće organizovana i specijalna projekcija filma u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, uoči koje će se Kapičić družiti sa fanovima filma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading