Svetski mediji: Umesto Ibice, pravo na Exit - najkul festival Evrope!

Autor:

Zabava

16.05.2018

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U godini u kojoj je po drugi put osvojio titulu Najboljeg velikog evropskog festivala, Exit ne prestaje da privlači pažnju svetskih medija!

RepublikaFoto: Promo foto
Exit

CNN je nedavno ponovo označio festival na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu kao jednu od nezaobilaznih stavki za posetu Srbiji i njenim prirodnim lepotama, dok je "biznis biblija", američki Forbes magazin, izdvojio ovogodišnji program Exita kao njegov glavni adut, dok ugledni Financial Times u širem članku o Srbiji, zbog kojeg je njihov famozni urednik Lionel Barber proveo dan u Novom Sadu i obilazio Petrovaradinsku tvrđavu, za Exit u članku naveo da je festival poput "Glastonberija na Dunavu"!

Popularne britanske novine Daily Mail u opširnom članku o najboljim svetskim nadolazećim turističkim destinacijama predlažu: "Ako su vam dosadili pozeri i gužve na Ibici, bukirajte sebi kartu za Exit".

Početkom godine je prestižnu The Guardian sastavio opsežan tekst o vrhunskim provodima za 2018. godinu po mesecima, pa iako je jul tradicionalno krcat muzičkim dešavanjima, Exit je izdvojen kao obavezna stavka u globalnom kalendaru dešavanja.

A list Mirror je otišao korak dalje i naš festival uvrstio među najbolje, ali i u opširnom članku posvećen samo Exitu, napisao: "Prve najave silovitog programa Exit festivala prodrmaće srpsku tvrđavu ovog leta!" S druge strane, vodeći evropski muzički magazin NME ponudio je čitaocima posebnu aplikaciju koja im predlaže idealan festival, a među predlozima su se, prirodno, našli Exit, ali i Sea Star!

Naš festival se našao i na listi najboljih svetskih festivala u vodećem svetskom turističkom vodiču Conde Nast Traveller, rečima "dragulj evropske festivalske scene" Exit opisuje britanski Skiddle, a gotovo istim rečima i italijanski, novozelandski i irski vodeći listovi i magazini.

Exit će, podsetimo, biti održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Grace Jones, Migos, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading