VUK: ŽAO MI JE ŠTO NE SNIMAM SA JELISAVETOM!

Autor:

Zabava

27.05.2018

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oklopno vozilo izašlo je iz dvorišta Glavne pošte u Takovskoj i otkrilo set na kojem se snimaju scene za treću sezonu mega-popularne serije "Ubice mog oca". Reditelj Predrag Gaga Antonijević najavljuje pregršt dobre akcije, stare i nove intrige i likove, a sve u miljeu narko klanova i njihovih ratova.

 

Sa vaše lijeve strane mamulaa...pa plava špilja...

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Apr 1, 2018 at 11:23am PDT

- Uvek je bitno imati socijalnu i društvenu pozadinu priče, a u prvom planu je svakako ubistvo. Akcenat je stavljen na dosadašnji tok priče, a svi će imati priliku da vide šta se dešava sa inspektorom Aleksandarom Jakovljevićem, Predragom, Mirkom, Marijom i ostalim likovima - otkriva Antonijević.

BOŽANSTVENI KOLEGA

Verne gledaoce možda najviše zanima i povratak Jelisavete Orašanin Teodosić u ekipu i njene scene sa bivšim partnerom Vukom Kostićem.

- Moj lik, Tijana, se vraća, kao i drugi likovi. U prethodnoj sezoni sam imala jedan snimajući dan, ali se znalo da se uz Tijanu mnogo likova vraća. Što se tiče saradnje sa Vukom, potpuna je budalaština da je moj uslov bio da se vratim da nemam zajedničke scene sa njim. Ljudi smatraju kada se dvoje raziđu, to mora da bude rat. Sa nama to nije slučaj. Vuk je božanstven kolega, odličan partner sa kojim je lepo snimati - kazala je Jelisaveta i dodala da joj život u Americi nije probudio apetit za Holivud jer, između ostalog, nema radnu već supružničku vizu.

 

☁️

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on May 19, 2018 at 1:00pm PDT

Nova sezona "Ubica" biće haos. Nisam siguran da li će publika u ovoj sezoni dočekati to venčanje, ali u poverenju, biće nešto, poručuje Kostić

Vuk Kostić, koji i u trećoj sezoni ulazi u lik mladog i nepotkupljivog inspektora Jakovljevića, kaže da je za njega ovih pet-šest dana, koliko već traje snimanje, pravo uživanje.

- Igrom slučaja Jelisaveta i ja nemamo zajedničkih scena, takav je scenario. Jelisaveta je saborac i u privatnom i službenom životu. Žao mi je što nećemo imati zajedničke scene jer bismo tako više vremena proveli zajedno - priznaje Vuk. Na pitanje hoće li publika najzad gledati i neko venčanje sa nekom od Jakovljevićevih jeste-nije devojaka, neuspešno se pravi nevešt.

 

Nina mi uništava život, otvorila mi Instagram ? dosadno joj ? #ubicemogoca #uskoro #sezona2

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Jul 15, 2017 at 9:06am PDT

SPREMITE SE ZA VENČANJE

- Nisam siguran da li će publika u ovoj sezoni dočekati to venčanje, ali u poverenju, biće nešto... Neće biti eksplicitnih scena seksa i nasilja, samo umetničkih.A da li će mi se ostvariti želja da poginem u seriji, pa... ni to ne smem da otkrijem. Ali kako, pa pravda mora da pobedi - u šali kaže Kostić. On ne krije i da mu prija pažnja i činjenica da je postao popularan i među ženama i muškarcima zahvaljujući ulozi u "Ubicama".

- Pažnja mi imponuje, ja sam dete glumca i navikao sam na pažnju. Spremao sam se na to čitavog života i svuda ulazim na glavna vrata. Svaki pohvalan naslov za mene je oživljavanje mog oca. Ovo je moj grad, ovde sam rođen i sa ponosom hodam. Ja sam umetnik u svetu u kojem svi nešto kradu, prodaju... - zaključuje Vuk Kostić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading