UOČI PALIĆA, POGLEDAJTE I OVA OSTVARENJA!

Autor:

Zabava

02.07.2018

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramom "Bez ljubavi" Andreja Zvjaginceva u bioskopu Eurocinema u prizemlju Otvorenog univerziteta u Subotici sinoć je počeo predfestivalski program u selekciji "The best Europe", uoči jubilarnog festivana na Paliću.

Foto: Promo foto
Selekcija "The best Europe" obuhvata filmove koji su obeležili prošlu godinu. Zatim će filmski festivan nastaviti na Paliću od 7. jula

Selekcija "The best Europe" obuhvata filmove koji su obeležili prethodnu godinu. Osim filma "Bez ljubavi", koji je otvorio predfestivalski deo, biće prikazani i : "Jupiterov mesec" Kornela Mundruca, "Na telu i duši" Ildiko Enjedi, "Ubistvo svetog jelena" Jorgosa Lantimosa, "Skver" Rubena Estlunda, "Berlinski sindrom" Kejt Šortland i "Eva" Benoe Žakoa.RepublikaFoto: Promo foto

Ljubavni film "Na telu i duši"

Od sedmog jula, pod vedrim nebom na gradskom Trgu sa početkom u 21.30,  publika će imati priliku da se podseti filmova koji su dobili nagradu "Zlatni toranj" Palićkog festivala za najbolji film prethodnih pet godina.

U okviru te selekcije, prvi će biti prikazan holandski film "Borgman", dok će sledećeg dana publika gledati rusku dramu "Levijatan".

RepublikaFoto: Promo foto
Film "Levijatan" nominovan za Ostaka i dobitnik Zlatnog globusa...

Program će obuhvatiti i ostvarenja "Ovnovi", "Toni Erman", kao i "Park".

 

 



 

 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading