Jeleni Gavrilović najteže pala uloga DEBELJUCE!

Autor: informer.rs

Zabava

07.07.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Gavrilović, koja tumači jednu od glavnih uloga u "Istini i lažima", priznaje da joj je najteže palo da dočara lik punačke Anastasije Bečić.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenagavrilovicofficial

Jelena Gavrilović sa nestrpljenjem iščekuje snimanje nove sezone serije "Istine i laži", ali se nada da neće ponovo morati da glumi lik debeljuce Anastasije Bečić. Poznata glumica, koja u ovom megagledanom ostvarenju igra Tanju Milenković, ističe da zbog drastične transformacije iz vitke plavuše u punačku crnku prolazi kroz veoma naporne pripreme.

- Mogu samo da se pomolim Bogu da ne preživljavam opet traumu koja se zove Anastasija Bečić. Taj kostim i maska se rade duže od četiri sata i onda možete da zamislite kakve su tu sve pripreme potrebne. Kad dođe dan kada treba da snimam scene kao Anastasija, ja ga zaokružujem crnim flomasterom, bukvalno - kaže Jelena na početku razgovora za Informer i dodaje:

- Koliko god da mi je teško to da odigram, s druge strane je i veliki izazov i satisfakcija. Takve uloge su vrlo kompleksne, počevši od promene boje glasa, dikcije, izgleda. Mislim da ne postoji veći izazov za glumca nego da igra različite uloge u jednom istom ostvarenju - objašnjava ona.

Lepa glumica, koja se u Srbiji proslavila u reklami za jednu banku, imala je zapaženu ulogu i u istorijskoj seriji RTS "Nemanjići - rađanje kraljevine".

- Meni je logično da se nastavi snimanje "Nemanjića". Epohe su uvek teške i komplikovane za rad zbog kostima i svega što mora da se priredi za takav projekta, ali sa druge strane, to je i nešto posebno. Ne znam da li bi moj lik Evdokije, prve supruge Stefana Provovenčanog, mogao da se razvija i u kom pravcu, ali svakako smatram da jedna takva serija zaslužuje nastavak - naglašava Gavrilovićeva.

Ona kaže da je najveći uspeh za glumca kada igra više različitih uloga, a publika ga ne poistovećuje ni sa jednom:
- Nikad ne možeš da znaš šta će ti doneti neka uloga. Super je da radiš različite stvari. Ako mudro vodiš karijeru, možeš da imaš transformacije i da te ne pamte po nekoj ulozi već generalno - zaključuje Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading