MUZIČKA IZNENAÐENJA LENE KOVAČEVIĆ NA BELEFU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko izuzetno uspešnih albuma, najnovijih singlova koji beleže veliki broj pregleda i mnogobrojnih nastupa u Srbiji, regionu i inostranstvu, Lena Kovačević 13. jula nastupa sa svojim muzičarima u bašti SKC u okviru Belef festivala.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Lena vodi na nezaboravno muzičko putovanje

Žena sa izuzetnim vokalnim sposobnostima, publici će predstaviti svoje nove numere "Zauvek" i "Cafe", a publika će imati priliku da uživa i u drugim hitovima, ali i pesama sa Kosova i Metohija.

Već na prvom predstavljanju programa, Lena nije skrivala sreću što će nastupiti u Beogradu.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo ovogodišnjeg Belefa. Beogradu i publici ćemo predstaviti muziku koju smo bend i ja radili u poslednjih nekoliko godina, imaćete priliku da čuju i šta je to što sviramo u inostranstvu i jedva čekam da zapevam u mom Beogradu -  poručila je popularna pevačica.

Sastav koji će nastupiti u Beogadu sačinjen je od vrsnih muzičara, sa kojima Lena nastupa od 2009. godine. Ono što posebno izdvaja ovu grupu muzičara jeste zajednička strast prema kolažu pop i džez zvuka i tradicionalnih pesama Balkana.

Lena Kovačević diplomirala je na prestižnom Muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu. Objavila je tri albuma za domaće tržište.

Pre dve godine predstavila kao kantautor i kompozitor pesme "Pick Up" i prvi put objavila singl na engleskom jeziku, uz podršku izdavačke kuče "Menart", licence "Sony Music".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading