MIĆANOVIĆ: IMA BOLJIH VALTERA OD MENE

Autor:

Zabava

26.07.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U blizini Miloševog konaka na Topčideru danas je pala prva klapa prve srpsko-kineske filmske saradnje. "Bekstvo iz Beograda" je akcija puna pucačine, ali kako ekipa kaže, neće nedostajati ni komedije. Glavni negativac biće naš Dragan Mićanović.

 

RepublikaFoto: Promo
Mićanović glavni zloća, Endru igra Kineza koji 20 godina živi u Srbiji

Glavna uloga poverena je Endru Lijenu Kaiju Linu, a njegov najveći neprijatelj je naš Dragan Mićanović, koji igra negativca koji navodi čoveka u beznađu da radi opasne i zabranjene stvari.

- Imao sam do sada sreću da tri puta budem u Kini. Između ostalog, prošle godine sa Jugoslovenskim dramskim i predstavom "Uobraženi bolesnik". Ako njima bude upola ovde kao što je nama bilo tamo, biće sjajno. Već sada sam prezadovoljan organizacijom, ali i saradnjom sa Endruom - kaže Mićanović.
Nakon što je uradio probu pred rediteljem, našeg glumca su pozvali već narednog dana i rekli da ima ulogu.

Ovo će biti moj najgledaniji film, ako bude prikazan makar u dva tamošnja sela

- Snimao sam jugoslovenski, srpski, hrvatski, nekoliko engleskih, američkih, jedan turski i južnokorejski film. Sada radim kineski i siguran sam da će ovo biti moj najgledaniji film, ako ga budu prikazali makar u dva tamošnja sela - kroz smeh priča Mićanović.

Na pitanje da li će možda on biti novi Valter za kineske filmoljupce, Mićanović odmahuje rukom.

- Ja čak znam ko bi bio bolji Valter od mene - kazao je Mićanović, ali je nije hteo da otkrije ime kolege.
Njegov direktni partner Endru već četiri dana je u Srbiji i kaže da je sve što je video baš onako kako je očekivao.
RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Ekipa se upoznala danas, ali sve funkcioniše kao da oduvek rade zajedno


- Od jutros od šest smo već snimili dve scene, a snimaćemo mesec dana. Kompletan film biće snimljen u Srbiji, naši timovi prvi put rade zajedno, a sjajno funkcionišemo - kaže Endru, koji igra oca, ratnog fotografa koji 20 godina živi u Srbiji.
Jedan od najpopularnijih kineskih glumaca u svet filma je ušao kao stručnjak za šminku i specijalne efekte. Za film "Valter brani Sarajevo" sa maestralnim Batom Živojinovićem, kaže, nikad nije čuo, ali to pravda činjenicom da je desetak godina živeo u Americi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading