RUSKI PISAC PREDVIDEO MRAČNU BUDUĆNOST EVROPE SRBIJA ĆE BITI KALIFAT

Autor:

Zabava

06.08.2018

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U knjigama Vadima Panova Beograd postaje deo "El Evrope", koja je u potpunosti islamizovana

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rokfeleri će presađivati po sedam srca, siromašni će decu lečiti SMS porukama: Vadim Panov

Ruski futuristički pisac Vadima Panova stvorio je nekoliko izmišljenih svetova. Reklo bi se da je to posao pisca, ali stvar se komplikuje kada vidimo da se njegove maštarije iz ciklusa "Enklave" danas uveliko obistinjuju.

Panov je objavio prvu knjigu iz ovog ciklusa još 2005, a bavio se idejom o teritorijama koje kontrolišu multinacionalne korporacije. Te države se razvijaju brže od ostalih i funkcionišu kao da nisu deo sveta. O krizi ideje multikulturalizma, bespoštednoj borbi za ograničene resurse i čovečanstvo pognuto i onečovečeno pred mobilnim aparatima Panov je nedavno govorio za sajt Sputnjik.

JURIŠ NA BEOGRAD


- Države su i dalje jake. Pritom, svedoci smo doslednog uništavanja slabih država i zajednica. Zavadi, pa vladaj - taj moto će uvek biti aktuelan. U jednopolarnom svetu može da bude samo jedna jaka država. Bojim se da će te male zemlje na kraju postati siromašni feudi na čelu sa vazalima čije će se bogatstvo sastojati isključivo od lepih, ali potpuno beznačajnih titula - kaže Panov.

U njegovim knjigama pominje se medalja "Za juriš na Beograd", a Beograd je postao deo "El Evrope", potpuno islamizovane teritorije. Kao da je te 2005. Panov predvideo migrante i krizu, ali i opšti strah od terorizma koji je zahvatili Stari kontinent, čitavu deceniju pre nego što se sve zbilja i dogodilo.

- To je bilo jasno svima koji su barem površno upoznati sa teorijom evolucije i prirodne selekcije. Ako Parižanin Abdul ima šestoro dece, a njegov komšija Francuz samo jednu ćerku koja je gej, pogodite kako će izgledati francuska prestonica za 40 godina? Ne govorim da je to loše ili da je to dobro, to je samo teorija evolucije - kaže Panov.
Ovaj pisac napominje i da sve što su naše generacije učinile sa nasleđem roditelja koji su proučavali svemir jeste da smo napravili pametne telefone.

Neka Panovljeva predviđanja
Evropa u strahu od islamističkog terorizma
Korporacije upravljaju državama
Podanički odnos prema pametnoj tehnologiji

Roboti zamenjuju ljude i ovladavaju njima

- Ako želimo u svemir, moramo da izađemo na izbore i da glasamo za one koji biraju put ka zvezdama. Ajfon samo eksploatiše teoriju elektromagnetnog polja iz 1864. - napominje pisac.

Iako smatra da će do novog naučnog skoka uskoro doći i da će ljudski život biti produžen na 120-150 godina, srećan i zdrav život zauvek će biti privilegija manjine: Rokfeleri će presađivati po sedam srca, siromašni će decu lečiti SMS porukama.


ČUDESNI LEKOVI


- I kao šlag na torti - postepeno izumiranje čovečanstva, kao način borbe protiv prenaseljenosti planete i manjka resursa. Čovečanstvo će izumeti nove, efikasne lekove i uređaje za produžavanje života, ali niko nam ih neće dati - upozorava Panov.

Pre nekoliko godina ruska javnost je brujala o projektu "Rusija 2045", koji je najavio stvaranje veštačkih kopija ljudskih tela u koja bi naučnici preselili svest nakon smrti prirodnog tela.


- Bogati ljudi žele da žive večno ili barem veoma dugo. Žele da žive sami, a ne da "produžavaju rod u deci i unucima". Zato traže čudesne lekove od matičnih ćelija beba, zaveštavaju da njihova tela budu sačuvana u kriokomorama kako bi se kasnije "probudili" u novom svetu u kojem će biti besmrtni. Zato su se sada bacili na genetska istraživanja, inženjering i nanotehnologije - zaključuje Panov.



 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading