(FOTO) NAJSLAĐI POČETAK SEZONE Pogledajte kakvu su feštu napravili filharmoničari i bebe

Autor:

Zabava

05.09.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska filharmonija nije mogla lepše započeti novu sezonu budući da je prvi koncert bio namenjen i poklonjen bebama!

RepublikaFoto: Marko Đoković/Beogradska filharmonija
Emocija se nije mogla sakriti...

Orkestar je prvi put do sada svirao specijalno za bebe uzrasta do dve godine, a Simfonija uspavanki, ako je suditi samo prema fotografijama, očarala je sve prisutne mališane, baš kao i mame i tate, bake i deke, tetke i dadilje...

Filharmoničari su zajedno s dirigentom Aleksandrom Kojićem izveli u čak dva termina najlepše dečje uspavanke na svetu, specijalno aranžirane za orkestar.

Kako su se proveli najmlađi posetioci, ali i kako su reagovali muzičari kad im je na scenu dopuzao mališan, pogledajte galeriju fotografija koja govori više od 1.000 reči:

Zbog velikog interesovanja, filharmoničari će i u četvrtak (od 11 i potom od 12.30) svoju salu pretvoriti u svojevrsnu igraonicu kako bi bebe uživale u čarobnom svetu muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading