SPEKTAKL NA KALEMEGDANU: 2Cellos održala koncert za pamćenje

Autor: K.S.

Zabava

08.09.2018

22:01 >> 10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni hrvatski dvojac Luka Šulić i Stjepan Hauser održali su koncert za pamćenje pred beogradskom publikom na Kalemegdanu!

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Spektakl za 15.000 fanova

Vitruoznim muziciranjem planetarno popularni 2Cellos oduševio je 15.000 obožavalaca koji su iz celog regiona stigli na beogradski koncert.

Poznati čelisti započeli su svoj nastup numerom iz filma "Vatrene ulice" Voltera Hila, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz za dugo očekivani koncert, koji je kasnio sat vremena.

- Dobro veče Beograde. Evo nas napokon u Beogradu u ovom prelepom ambijentu. Hvala Vam što ste došli u ovolikom broju. Ovo će biti predivno veče pogovtovo zbog muzičara na stejdžu. Obratiće Vam se i moj asistent Stepan Hauster- poručio je Luka Šulić šaljivo.

 
Prvi deo koncerta pratili su sporiji ritmovi pesama iz poznatih filmova, a atmosferu je dodatno uveličala silueta balerine koja se kretala na video-bimu.
 
- Dobro veče. Da li Vam se svidelo ovo do sada?Prvi deo će biti dosadan, usporen, ali romantičan za sve dame u publici. Drugi deo će ponovo biti za sve dame u publici - kroz šalu je poručio Stjepan, najavivši pesmu "Rejmen" za koju tvrdi da mu je omiljena. 
 


Drugog sata koncerta publika je padala u trans kada su čuveni violončelisti izvodili hitove legendarne grupe AC/DC, a po svom starom dobrom običaju Stjepan je legao i svirao što je u potpunosti zapanjilo publiku. 

Među mnogobrojnom publikom, na koncert su došli i  Zoran Radojičić, gradonačalnik Beograda  u društvu sarajevskog gradonačanika Abdulaha Skake. 

Poznate voditeljke i prijateljice Marija Kilibarda, Anđelka Prpić i Marijana Mićić došle su zajedno da se provedu uz dobre zvuke svetskih hitova.
  
Nešto kasnije reporteri Srpskog telegrafa ugledali su i Sergeja Ćetkovića, pevača dobro poznatih balada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading