Muzika i poezija u pohodu na Srbiju

Autor:

Zabava

25.10.2018

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

„Buket poezije" imaće svoju premijeru u utorak 6. novembra 2018. od 18 sati u Velikoj čitaonici Narodne biblioteke u Osečini u Valjevu, a potom i u ostalim gradovima i mestima širom Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Nemanja Kovačević

Novinar Nemanja Kovačević autor je serijala muzičko-poetskih večeri "Buket poezije" koje će se održavati širom Srbije. U javnosti već afirmisan kao pobornik tradicije, ovaj mladi Užičanin sa timom koji čine i profesor doktor Vesna Vasović i muzički pedagog Dragan Popović Kuruzlija, donosi najlepše reči o ljubavi, domovini, prijateljima, veri, zavičaju...

RepublikaFoto: Promo foto
Donose najbolje iz Srbije

-Radujem se što mi se pružila prilika da se vratim svojoj prvoj velikoj ljubavi - glumi. Od malih nogu sam na sceni , tako da sam se odlično snašao. Smatram da sam u ovom projektu dao maksimum od sebe i da sam na najlepši mogući način spojio iskustva iz dve profesije. Nadam se da će trud koji su uložili prof. dr Vesna Vasović, muzički pedagog gospodin Dragan Popović Kuruzlija i moja malenkost uroditi plodom tj. da će naš muzičko-poetski buket satkan od najlepših stihova srpske poezije, narodnih umotvorina, tadicionalnih pesama naći  put do ljudi, zagrejati njihova srca i ispuniti duše u ovim za umetnost teškim vremenima. Ovo će biti  praznik za duh,  podsećanje ljudi na prave vrednosti, korene ali i vaskrsenje srpskog jezika i narodne tradicije - poručuje Kovačević. 

„Buket poezije" imaće svoju premijeru u utorak 6. novembra 2018. od 18 sati u Velikoj čitaonici Narodne biblioteke u Osečini u Valjevu, a potom i u ostalim gradovima i mestima širom Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
BGGG

26.10.2018 16:53

Divna dusa. Nemanja radujemo se da dodjete

Jovana1111222131

26.10.2018 16:54

Hvlaa Bogu da u ovakvoj zemlji postoje i takvi ljudi... Konacno neko da radi prave stvari

prof56

26.10.2018 17:46

Nemanja je veliko ime u vetu kulture. Zelim mu svu srecu na vecerima. Nadam se da ce doci u Kraljevo.