Nevena mora na lečenje od alkohola: Godinama pije kao smuk!

Autor:

Zabava

20.11.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Nevena Kalaver od ulaska u zemunsku vilu ne prestaje da intrigira javnost. Ona je brojnim pričama iz burnog života uspela u više navrata da šokira javnost, a dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva da hitno mora na odvikavanje od alkohola jer joj je zdravlje u opasnosti, a ponekad ume toliko da se napije da završi u kanalu u blatu pored puta.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Nevena Kalaver

- Nevena je u Zemunu poznata kao bahata devojka. Od malih nogu je bila u problematičnom društvu i izlazila je sa muškarcima koji su na lošem glasu. Kako je neko ko voli klubove i noćni provod, ostvarila je brojna poznanstva u širem gradskom krugu. Svi koji je poznaju znaju da je ona veseljak i da voli malo više da popije, međutim, u poslednjih nekoliko godina svi njeni bliski prijatelji primetili su da je počela sve češće da konzumira alkohol - otkriva naš sagovornik i dodaje:

Jednom su je dva policajca pronašla kako leži mortus pijana u parku na travi

- Dešava se da Nevena od ranog jutra, kad se nađe sa najboljom drugaricom na kafi, naruči rakiju. Onda odmah krene i čašica za čašicom, do trenutka kad se svesno napije, ali za to ne daje ni pet para. Neretko se dešava da pije preko celog dana, pa se uveče spremi za izlazak i tamo nastavi da se opija.

Neveni su bliske prijateljice skretale pažnju da ima problem s pićem, ali bi ona svaki razgovor okrenula na šalu i govorila da vrlo dobro zna šta radi.

- Jedna od Neveninih dobrih drugarica koja je primetila da preteruje u piću joj je jednom prilikom na to skrenula pažnju, ali je Kalaverova rekla da joj se to samo čini i da malo više popije samo u noćnim izlascima. Iako Nevena nikome nije želela da prizna, bilo je očigledno da je sve više počela da se opija. Njena najbolja drugarica, od koje se nije odvajala, sumnjala je da se Nevena odala piću zbog raskida dvogodišnje veze sa muškarcem u kog je bila ludački zaljubljena.

- Bilo je jasno da Nevena ima ogroman problem nakon što je nekoliko puta završila pijana u parku na travi, a zatim i u kanalu pored puta. Jednom su je mortus pijanu primetila dva policajca koja su slučajno bila u prolazu, pa su je odmah prebacila u stanicu, gde je dobila opomenu zbog problematičnog ponašanja. U više navrata se desilo da dođe kući pijana i da maltretira majku, nasrće na nju i svađa se, a jednom joj umalo nije razbila glavu kad ju je gađala staklenom vazom iz sve snage. Komšije su jednom prilikom zvale policiju posle jezive svađe jer su mislile da će Nevena da ubije majku. Ona skroz izgubi kontrolu kad je u alkoholisanom stanju. S majkom, s druge strane, nekoliko puta je razgovarala kad je trezna. Majka joj je predložila da ode na odvikavanje od alkohola, a Nevena je počela da besni i izletela je iz stana - završava naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading