Izabela Aliosk: Moja majka je ku*va!

Autor:

Zabava

30.11.2018

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice sedme sezone rijalitija "Parovi" Izabela Alioski i Slađana Petrović žestoko su se posvađale nakon što je atraktivnoj brineti prekipelo zbog vulgarnog ponašanja njene majke pred kamerama.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Izabela Alioski

Naime, Izabela je Slađani rekla da bi trebalo da se stidi jer je svi nazivaju kurvom. Alioski je u svom izlaganju objasnila da Slađu svi kritikuju i govore joj da je nula od majke, te i da se raskalašno ponaša i konstantno kokerita s muškarcima.

Izabela: Gleda te sin od devet godina i njegovi profesori kako se vulgarno ponašaš

 

- Svaki jebeni dan govorim sa kime majka treba da razgovara ovde u vili, a sa kim ne. Slađa me ne sluša i uvek napravi neku glupost. Umesto da me savetuje kao ćerku i govori mi koga treba da se klonim, ona se pravi kao da ne postojim. Majko, ja nemam uticaj na tebe i nemam nameru da ga gradim ovde pred kamerama. Ako ti je lepo da te kanale, da ti govore da si kurva i nula od majke, onda svaka ti čast - rekla je Izabela Slađi.

Ona je zatim još oštrije oplela po svojoj majci govoreći joj da joj se ljudi u spoljnom svetu smeju.

- Ako je tebi lepo da te gleda sin od devet godina i njegovi profesori kako se ponašaš i da ga posle toga posle prozivaju, onda u redu. Ja neću da se mešam - rekla je Izabela.

Ovo je isprva nasmejalo Petrovićku, koja je samo nemo posmatrala šta joj ćerka priča, a zatim, kad je videla da deo ukućana podržava ono šta je rekla Izabela, odmah se uozbiljila, a potom i rasplakala.

- Razumem šta mi pričaš, ali ne moraš da budeš toliko gruba prema meni. Naravno da mi nije smešno. Vidiš da plačem - rekla je Slađa u svoju odbranu, a zatim se u raspravu uključio i Milutin Radosavljević Mili, koji ju je branio.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Slađa Alioski

- Izabela, ti si ljubomorna na svoju majku i zbog toga je sputavaš namerno. Ona super izgleda za svoje godine i zato je blatiš kad god imaš priliku. Jedan dan pričaš kako imaš najbolju majku na svetu, a drugi dan vičeš kako je nula od roditelja. Odluči se više - rekao je Mili Izabeli, koja ga je pogledala popreko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading