Zapaljen automobil bivšoj devojci učesnika "Parova": Evo i zbog čega!

Autor: Novaba, Republika.rs

Zabava

11.03.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka bivšeg učesnika "Parova" Benjaminas Spahovića, Mina Mateljan ostala je bez auta kada joj je hostesa Naida Karić zapalila isti!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/bspahovic
Benjamin Spahović i Mina Mateljan

Naida je zajedno sa još sa tri osobe privedena u Tužilaštvo Kantona Sarajevo zbog sumnje da je povezana s paljevinom četiri automobila u sarajevskom naselju Dobrinja.

Spahović i Mateljan su se zabavljali tri godine, a tokom njihove veze Benjamin se viđao i sa Aleksandrom, koja je zatrudnila i rodila mu ćerku Rejnu. To je bio razlog Benjaminovog i Mininog raskida, ali MMA borac nikada nije prebolio svoju najveću ljubav.

Spahović je prošle godine učestovao u realitiju "Parovi", kada je nevenčanu suprugu Aleksandru prevario sa čak četiri devojke, a potom je molio producente rijalitija da uvedu i Minu Mateljan.

Do paljevine Mininog golfa 7 navodno je došlo jer je Naida bila u svađi s vlasnicom te je naredila da ga zapale. Ostala tri vozila su oštećena u požaru jer su se nalazila na parkingu u blizini zapaljenog "golfa 7".

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/bspahovic
Benjamin Spahović i Mina Mateljić

Osim Naide, u Tužilaštvo su predati i njen momak Muris Hodžić te Haso Mujić i Amel Jašarević. Njima se na teret stavljaju teška krivična dela protiv sigurnosti ljudi i imovine i izazivanje opće opasnosti, kao i krivično delo podstrekavanje.

Naida Leis Karić radi kao hostesa na sajmovima automobila i bavi se modelingom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading