(VIDEO) Devojka mu udarila šamar: Ivan Marinković nastradao!

Autor: alo.rs

Zabava

09.04.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle noći su odnosi između Ivana Marinkovića i njegove verenice Jelene Ilić vidno uzdrmani. Jelena je bila besna na Ivana i počela je da ga zapitkuje iznervirana i besna.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković i Jelena Ilić

- Rekao si mi da sam glupa. Što me prvociraš Ivane? Što me teraš da besnim, Ivane? Koji je tvoj problem? Jesam te maltretirala kada sam izašla iz izolacije a bila sam dva puta? Da li sam vikala na tebe - pitala je ljutito Jelena dok mu se unosila u lice.

- Dobro, šta hoćeš da praviš od mene sad? A ti za mene što sam bio tri sata? Je l te boleo ku*ac? Je l možemo da završimo ovo?- izgovorio je Ivan vidno iznerviran.

- Prestani da vičeš na mene! To što si nervozan je tvoj problem! - govorila je Jelena.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković

Ivan je pomenuo situaciju od pre nekoliko dana koja je, po njegovim rečima, bila njegov poslednji pokušaj da se veza poboljša na šta je Jelena rekla:

- E, a ovo je moj zadnji pokušaj!

- Što piješ i što nisi normalan sa svojom devojkom kao što ja pokušavam da budem normalna sa tobom?! - svađa se odužila da bi se na kraju završila tako što je Jelena sa očima punim suza otišla od njega.

Nije čak ni pomoglo to što je Jovana Novakov Šmizla pokušala da ublaži situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading