Učesnici "Parova" potvrdili pisanje Srpskog telegrafa! Milijana: Sa Požgajem bih bilo gde imala se*s!

Autor:

Zabava

11.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar i Bogdanovićka više ne kriju da su pre nekoliko dana bili intimni u tajnoj sobi.

RepublikaFoto: Prntscrin
Aleksandar i Milijana...

Aleksandar Požgaj potvrdio je pisanja Srpskog telegrafa da je imao seks sa Milijanom Bogdanović u tajnoj sobi i otkrio da ga je kontroverzna učesnica celog ispipala i odmerila.

- Milijana dobro zna koliki mi je, ona zna veličinu mog. Pre neki dan sam joj rekao malo da se udalji, da se ne lepi toliko za mene - priznao je Požgaj i šokirao sve u vili dok je Bogdanovićka ludela i sve vreme vikala da je lažov i da priča gluposti. Nakon što se umirila Milijana je progovorila šta bi sve radila sa bivšim političarem.

Milijana posle nezaboravnog seksa sa političarem ne može više da bude sa Milojkom

- Sa Požgajem bi bilo gde imala seks. Nebitno je mesto, mada sam napolju slobodnija. Ovde mi kamere smetaju, a i moj partner - priznala je Milijana za Hepi televiziju i dodala da jedva čeka da vidi leđa Božiću.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Bli intimni u tajnoj sobi...

- Volela bih da Milojko prvi izađe iz rijalitija, a ja da ostanem sama i Požgaj. U početku bi mi bilo malo teško, ali šta da se radi - provocirala je Bogdanovićka i time izazvala čitavu pometnju u vili. Nakon ovoga Nikola Lakić joj je sasuo u lice šta misli o njoj.

- Razvratnice, bludnice. Nećemo ti dozvoliti da uništiš Požgajev brak - besneo je Lakić, dok ju je Ivan Marinković još brutalnije isprozivao:

- Požgaj ti gura ruke u nedra, pipka po međunožju, a ti se praviš fina, a sve to hoćeš.

Podsetimo da je Milijana posle nezaboravnog seksa koji je imala sa Aleksandrom rešila da ostavi svog starijeg partnera Milojka Božića i prvi put u životu oproba vezu sa muškarcem koji je bliži njenim godinama. Takođe je učesnica "Parova" nakon vrele akcije odmah priznala da bi se udala za njega da može.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading