(VIDEO) Marinković išamarao devojku!

Autor:

Zabava

22.04.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića je pre nekoliko nedelja kulminirala brojnim svađama, ali i nasilnim postupcima u rijalitiju "Parovi 7". Do sinoć deblji kraj je uvek izvlačio Marinković kod kojeg se i danas mogu uočiti modrice i ožiljci koje mu je ostavila Ilićeva udarcima i grebanjem.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Jelena i Marinković...

Naime, pre nekoliko dana Jelena Ilić je počela da bojkotuje program, ali ne i da bojkotuje svađe sa svojim verenikom te je u nekoliko navrata došla u situaciju i da ga pretuče dok je psihička tortura bila prisutna sa obe strane.

Ono što je bacilo senku na ceo današnji dan u vili "Parova" jeste i šamaranje koje se desilo u spavaćoj sobi kada su se Ivan i Jelena posvađali, a ovog puta je Ivan posegao za fizičkim nasiljem i ošamario je Jelenu. Ni ovog puta Ilićeva nije ostala dužna Marinkoviću koji je nanovo zadobio nove modrice na koje je očigledno navikao čim nastavlja i održava vezu za mladom Leskovčankom.

RepublikaFoto: facebook.com/Zadko Sila
Jelena i Ivan...

Taj incident je nekako promakao svima zbog skandala koji je izbio neposredno pre sinoćnjeg izbacivanja kada je Milojko Božić poludeo zbog flertovanja njegove 53 godine mlađe devojke Milijane Bogdanović i Aleksandra Požgaja. 

Da li će produkcija kazniti Marinkovića ili će mu progledati kroz prste, ostaje nam da vidimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading